Hoi4 Old Europe 1300 Mod Kukla İlhak Etme
Arkadaşlar merhaba, Hearts of Iron 4 oyununda, OLD EUROPE 1300 Modunu oynamaktayım, bu modda kendime bir kukla aldım, ve bu kuklayı şimdi kendi ülkeme katmak istiyorum, ama nasıl katabilirim ? Otonomi seviyesi falan bişi varmış, onu yaptım lakin hala aynı durumda, savaş da açamıyorum, nasıl yapabilirim acaba ?
Ara
Modda değiştirilmiş midir bilmiyorum ama vanilla oyunda otonomi seviyesini birkaç kez düşürmek gerekiyor ilhak etmek için.
Ara
Vanilla oyunda otonomilerini vassal’lara silah yollayarak ve vassal topraklarına birşeyler inşaat ederek azaltabiliyorsun. Ondan sonra da biraz politik güç harcayıp - yanlış hatırlamıyorsam- vassallık seviyelerini düşürmen lazım. Vassallık seviyesini yeterince düşürdüğünde de ülkeyi ilhak edebiliyorsun. Vassalın sana silah yollarsa veya senin savaşlarında savaş puanı kazanırsa da otonomisini arttırıp bağımsız olabiliyor. Tabi bu dediklerim vanilla için geçerli yazdığın modu denemedim.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.