[HS] Medieval 2 - Grand Hotseat: Ocak 2024 [TUR]
venedik-5

@mithrandiris
humanitas una debet esse; aliter evanescet.
Ara
@Aytaç

denmark-5
Ara
Macaristan - 5

@/warrior_king
Ara
@hamza060

ingiltere-6
Ara
fransa _6

@Elefsar
Ara
@Númenorë

ispanya-6
Ara
venedik-6

@mithrandiris
Ara
@Aytaç

denmark-6
Ara
Macaristan - 6

@/warrior_king
Ara
@hamza060

ingiltere-7
Ara
Oyuncular arasında savaş yapıldıysa görsellerin RP konusunda paylaşılmasını kurallara ekleyelim bence dostlar.
Ara
fransa-7

@Elefsar

(11-01-2024, 19:11)Aytaç : Oyuncular arasında savaş yapıldıysa görsellerin RP konusunda paylaşılmasını kurallara ekleyelim bence dostlar.

Biz Fransa ile yaptık ama daha önce öyle bir şey konuşulmadığı için ekran görüntüsü almadım. Sadece savaş sonucuysa kaydetip atmak zor değil ama ben RP yapamam. Herkes için okeyse bana da uyar.
Ara
(11-01-2024, 19:17)hamza060 : Biz Fransa ile yaptık ama daha önce öyle bir şey konuşulmadığı için ekran görüntüsü almadım. Sadece savaş sonucuysa kaydetip atmak zor değil ama ben RP yapamam. Herkes için okeyse bana da uyar.

Turları atıp geçtiğimiz zaman tek kişilik oyun tecrübesinden pek bir farkı kalmıyor oyunun. Yani RP derken çok büyük bir çaba değil ama ufak çaplı şeyler bekliyoruz daha çok. Zorla RP yaptıracak değiliz tabi, içinizden geliyorsa. Ama en azından bence oyuncular arası hamlelerin fotoları atılsa iyi olur.
Ara
(11-01-2024, 19:34)Aytaç :
(11-01-2024, 19:17)hamza060 : Biz Fransa ile yaptık ama daha önce öyle bir şey konuşulmadığı için ekran görüntüsü almadım. Sadece savaş sonucuysa kaydetip atmak zor değil ama ben RP yapamam. Herkes için okeyse bana da uyar.

Turları atıp geçtiğimiz zaman tek kişilik oyun tecrübesinden pek bir farkı kalmıyor oyunun. Yani RP derken çok büyük bir çaba değil ama ufak çaplı şeyler bekliyoruz daha çok. Zorla RP yaptıracak değiliz tabi, içinizden geliyorsa. Ama en azından bence oyuncular arası hamlelerin fotoları atılsa iyi olur.
Atmaya çalışırım ben. Hangi başlığın altına atıyoruz. Gene buraya mı ?
Ara
RP konusuna atabiliriz.
Ara
@Númenorë

ispanya-7
Ara
(11-01-2024, 20:03)Aytaç : RP konusuna atabiliriz.

ben de @hamza060 arkadaşla aynı şekilde düşünüyorum. Normalde atma taraftarı değildim ama herkes yapıyorsa uymaya çalışırım. Bir de örnek teşkil edecek şekilde bir tane atarsanız herkesin anlaması açısından iyi olur.

Benim çok daha önemli başka bir tavsiyem var. Oyun turlarının dönme hızını arttırabilir miyiz ? Herkes her gün 17.00-23.00 arasında kontrol etse. Ve turu geldiğinde hemen oynasa. Her gün 1 tur yapabilsek çok güzel olur. Oynamak 5 dakika tur beklemek 48 saat olunca soğuyor insan.

Her gün belli saatlerde Forumu takip etsek yeterli olacak gibi. Ya da konu ile ilgili mail gönder seçeneğine tıklarsanız. Mesajlardan haberiniz olur arkadaşlar.
Ara
(11-01-2024, 22:37)mithrandiris : Bir de örnek teşkil edecek şekilde bir tane atarsanız herkesin anlaması açısından iyi olur.

Önceki Hotseatlerdeki RP konularına bakmanızı tavsiye ederim: Örnek Link

Oyunda neler olup bittiğini görebiliyoruz bu yolla, çoklu oyunculu olarak oynadığımızı hissettiriyor. Hem bir anı olarak kalıyor böylelikle oyuncular arası savaşlar, hem de hotseati dışarıdan takip edenlerin oyunu görmelerine yarıyor. Bu belki önemsiz bir şey gibi gözükebilir ama burada birleşip hotseat yapabiliyorsak bunun sebebi önceki hotseatleri görüp katılmak isteyenler oluyor genelde. Benim de ilk hotseat katılma maceram, forumda başkalarının oynadığı hotseatteki savaşları, haritaları görüp başvurmam şeklinde olmuştu.
Ara
@Númenorë galiba sen akşam 22.00'dan sonra çok bakmıyorsun internete.
Ara
venedik-7

@mithrandiris

saat 9dan sonra bakamıyorum. bakabilsem sizi bekletmezdim. lütfen kusura bakmayın.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.