İleti Sayısı: 4,728
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
52
03-06-2017, 00:40
(Son Düzenleme: 17-01-2018, 07:37, Düzenleyen: Duman.)
ROLEPLAY:
RP yapabilmeniz için ülke sembolleri ve ayrıca harita eklenmiştir. Ülke sembollerinin üstüne mouseunuzu getirdiğinizde ülke ismi ve oyuncusu gözükmektedir. İki ülke arası etkileşimin olduğu turlarda RP zorunludur, bunun dışında her zaman da RP yapılabilir. Britanya Hotseat Tur-RP konusu incelenerek bir örneği görülebilir.
OYUNCULAR:
@ Raijin - Lannister
yıkıldı - Tully
rebel - Stark
Alıntı:KURALLAR VE BİLİNMESİ GEREKENLER
Genel Kurallar ve İşleyişi
Her oyuncunun turunu oynamak için 24 saat süresi vardır. Ancak oyuncu ek süre isterse 24 saat daha ek süre verilebilir. Ancak hiç bir cevap verilmemişse turu admin tarafından direkt geçilir. Admin tarafından yeni bir şifre konur.
Tur linklerini Google Drive hesabı açarak oraya yüklemenizi öneririz. Zira linkler bu şekilde siz Google Drive hesabınızdan silmedikçe kaybolmamaktadır. Bu da her turun istenildiği zaman tekrar bakılmak için bulunmasını kolaylaştırmaktadır. Ayrıyeten reklamsızdır.
Gmail hesabı açtıktan sonra https://drive.google.com/drive/my-drive linkine girerek buraya yükleyebilirsiniz. Linki paylaşmak içinse yüklediğiniz linke sağ tıklayıp "Get a shareable link" yazısına tıklayıp çıkan ufak penceredeki linki buraya yapıştırmanız yeterli olacaktır.
Oyuncular arasında yapılan savaşların resimlerinin atılması mecburidir. Çok büyük üstünlükle alınan savaşların resimleri karşı taraf istenirse atılabilir. Aksi takdirde çok da gerek yoktur.
prenses evliliklerinin resimlerinin de atılması zorunludur.
Ülkeler arası diplomatik anlaşma istenildiği gibi yapılabilir. Bir sınırlama yoktur. Sadece her ülkenin 1 tane 10 turluk bozulamaz anlaşma hakkı vardır. Bunun dışında başka birşey söz konusu değildir. Sözlü anlaşmalar kişiler arasındaki güvene bağlıdır. Arkadan vurma gibi olaylarda kimse sorumlu tutulamaz. Sonuçta bir oyun olduğunu unutmayalım.
Tur linkini paylaştığınız yorumda lütfen sizden sonra gelen kişiyi etiketleyiniz.
Bug ve Exploit kullanımı yasaktır. Tespiti halinde mümkünse tur tekrarlanır.
Yaptığınız hamlenin bug veya exploit olabileceğinden şüphe duyuyorsanız hotseat adminine kesinlikle sorunuz.
Oyun başındaki hanelerin diplomatik durumları bağlayıcı değildir. Yani Tyrell isterse Renly'e saldırabilir. Stark isterse Tully'e saldırabilir vs.
1 Tur barış süresi vardır.
1 turdan kasıt turunu oynamamış olan ülkeye saldırmak, sınırlarına ajan sokmak, fort kurmak, bölge sınırları içine asker koymak, pusu olacak şekilde dahi olsa yasaktır. Yalnız turunu oynamış olan ülkeye saldırılabilir.
Örneğin Lannister turunu oynarken Tully'e dokunamaz. Ancak Lannister'den sonra Tully geldiği için Tully Lannister'a saldırabilir, sınır ihlali yapabilir.
Kuşatma araçları (Ballista, Catapult vs. kullanımı yasaktır.)
Kuşatılmış limanlardaki gemiler kuşatan gemiyi yenmediği sürece limandan çıkamazlar. Kuşatmayı bozarken dahi içeride olmak zorundadırlar.
Liman içerisindeki gemiye ordu koymak yasaktır. Tespiti halinde ordu admin tarafından karaya çıkartılır ve 1 tur hareket edememe cezası alır. Oyuncu isterse fort kurabilir.
Bribe yapmak serbesttir. Bribe yapılan birimler hareket edemezler. Rebelden bribe yapılan birimler hareket ettirilebilir.
Kuşatma altındaki bir yerde bina yıkmak yasaktır. Ya da 1 tur sonra kuşatılması kesin gözüken yerlerde bina yıkmak yasaktır.
İlk turdan itibaren oyuncunun sahip olduğu binalar sorgusuz sualsiz istenildiği zaman yıkılabilir. ( Kuşatma altında yıkılamaz.)
Diplomasi ile şehir alıp verilirken oluşan birimlerden 1 tanesi dışındakiler disband yapılmak zorundadır.
Bilgisayarın yönettiği ülkeler ile sadece Trade Rights ve Map information anlaşmaları yapılabilir. Şehir, Para alıp verme, Müttefiklik yapılamaz.
Kuşatma savaşlarında hiç bir şekilde defeat alınamaz. Sadece Victory ve Draw alınabilir.
Heroic Victory almak yasaktır. Üst üste 5 defa verdiği tespit edildiği takdirde verilebilir.
Deniz savaşlarında exploit oluşturduğu için yenilgi almak yasaktır.
Kara savaşlarında oyunculara karşı yenilgi almak yasaktır.
Her ülke, bir bölgede maksimum 2 fort kurma hakkına sahiptir. 3. bir fortu ele geçirdiğinde önceki fortlardan birini boşaltmak zorundadır.
Fort içinde ajan bulundurarak fortun yok olmasını engellemek yasaktır.
Bu kuralın amacı çığırdan çıkaran arka arkaya 10 tane dikilen fortların oyunu soğutmasını engellemektir.
Her fortta en az 4 birim kartı bulunmak zorundadır. İçindeki asker sayısı önemsizdir.
Fort kuralı ihlal edilmişse düşman fortun arkasına geçme hakkı kazanır.
Spy ve Assasin Kullanımı Yasaktır.
Prenses ile General kaçırmak için en az %35 oran gereklidir. Kaçırılan general o tur hareket edemez,saldıramaz.
En önemli kurallardan biri.Oyun mekaniğinden gereği koymamız ve uymamız gerek kural.
Tur önceliği olan ülkenin yenildiği takdirde hareket edemez, yenilip şehre-kaleye-forta kaçınca yapılan kuşatmayı bozamaz.
İngiltere Fransa'ya saldırıp yendiğinde tur Fransa'ya geçtiğin Fransa hareket edemiyor. Birçoğunuz biliyor bunu. Aynı durum İngiltere için geçerli değil. Fransa İngiltere'ye saldırıp yendiğinde tur İngiltere'ye geldiğinde İngiltere ordusunu hareket ettirebiliyor. Bu adaletsizliği ortadan kaldırmak için İngiltere'ye ( yani tur önceliği olan ülkeye ) yenilen orduyu 1 tur hareket ettirememe kuralı getiriyoruz. Böylece Fransa ordusunu ne kadar hareket ettiremiyorsa İngiltere de o kadar hareket ettiremiyor olacak. Özellikle gemi savaşlarında çok muzdarip olunan bir konudur bu.
Sorulabilecek bazı sorulara cevaben, yenilen ordunuzla fort kurabilirsiniz. Paralı asker alabilir, takviye getirebilirsiniz. Sadece hareket ediyorsa hareket ettiremezsiniz. Bir sonraki tur tekrar hareket ettirebileceksiniz. Gemilerde de aynı durum geçerli. Fransa ingilterenin gemisini yendi diyelim. İngiltere hiçbir şartla gemiyi hareket ettiremez. Sadece içindeki asker-ajanları başka bir gemiye aktarabilir. Aynı durumu Fransa gibi hareket edemeyen ülkelerde yapabiliyor.
Tur öncelik sırasına göre ülkeler:
Lannister, Tully, Greyjoy, Renly, Joffrey, Tyrell, Stark, Martell, Stannis, Arryn
Hangi kural olursa olsun eğer erken farkedilirse yani tur sırası henüz ilerlememişse tur tekrarlanır.
Bug kullanımları bug'un türüne bağlı olarak admin tarafından uygun cezaya çarptırılır.
Yıkılmaması gereken binalar yıkılmışsa yıkan oyuncudan gelen gelirin 2 misli alınır ve binalar tekrar dikilir.
Diplomasiyle alınıp verilen şehirlerden gelen ekstra birimlerin disband edilmediği tespit edilirse o birimler disband edilir ve disband edilmeyen birim sayısı kadar daha birim disband edilir.Yani 4 birim geldiyse 3 birim disband edilme zorunluluğu vardır o 3 birim ve ekstra 3 birim daha disband edilir.
Gemi savaşında defeat alındığı erken tespit edilirse tur tekrarlanır geç tespit edilirse batan gemiler yerine yenileri yapılır.
Kuşatma altındaki limanı terketmiş olan gemiler disband edilir eğer ordu taşıdığı tespit edilirse orduda disband olur.
Limandaki gemiye ordu konulduğu tespit edilirse, ordu dışarı çıkarılır ve 1 tur hareket edemez.
Ajan hareketlerinin herbirinin resminin atılması zorunludur.Atılmamışsa ve geç farkedilirse resimler geç atılır ancak oranların tutuyor olması gerekir.Tutmuyorsa admin duruma göre uygun ceza keser.
Fort kuralı ile ilgili cezalar yukarıda yazmakta.
Bozulamaz anlaşma bozulamaz.Bir zahmet bozmayın buna da bir ceza bulmak zorunda kalmıyayım :D Anlaşmalar yapılırken turları kesin bir şekilde belirtin.Geçişte 10 tur denerek başlangıcı ve sonu net olarak belirtilmeyen anlaşmalarda sıkıntı çıkmıştı.
Hareket etmemesi gereken ordu hareket ettirilmişse o ordunun yarısı disband edilir ve sonraki tur oynamayaz
Gemiden asker çıkarma bug'unu size resimle anlatacağım ki yapmamaya özen gösterelim.
Öncelikle gemideki orduyu seçtiğimizde fortların arkasına geçebildiğini görüyoruz.
Yalnız 1 adım çıkarttığımızda fortun kontrol alanına girdiği için hareket edemediğini hepiniz biliyordur.
Ama orduyu direkt olarak arka tarafa işaretlersek bug dan dolayı direkt olarak arkaya geçebiliyor.
Bu bug'a dikkat edelim. Yapmayalım. Yapanları uyaralım.
İLK TUR:
WH_Lannister_1
Tur save dosyası isimlerinin WH_(ülke adı)_(tur numarası) olarak kaydedilmesi herkes için faydalı olur...
BAŞARILAR!
İleti Sayısı: 37
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Kardeşim 1 gün oldu Lannister hala yok. Geçmeyecek miyiz?
•
İleti Sayısı: 1,156
Imperium:
10
ilk tur diplomasi yapıyoruz. cevap bekliyorum bir kaç kişiden. bu kadar sabırsız olma :)
•
Imperium:
10
04-06-2017, 18:05
(Son Düzenleme: 04-06-2017, 18:39, Düzenleyen: GaulTurk.)
•
Imperium:
0
04-06-2017, 20:19
(Son Düzenleme: 04-06-2017, 20:21, Düzenleyen: HasanSabbah.
Düzenleme Nedeni: asd
)
@ Merco - Greyjoy Tur 1 https://drive.google.com/open?id=0B_AAH5...TVrUHBWNUE
Kuzeyin Kralı Genç Kurt Robb Stark'a! @ etzel
Kardeşime sevgilerimi ilet. İttifakımızın daim olması için senin Walder Frey'in güzel kızıyla evlenmen şart. Son olarak ben dayın olarak ayrıca gizli bir şekilde konuşmamız lazım. Babanın intikamını almak için hücum etmemiz lazım.
Sevgilerle Edmure Tully...
Balon Greyjoy'a! @ Merco
Aramızdaki savaşı devam ettirmek anlamsız. Bunun yerine güçlerimizi Lannisterlara karşı birleştirmemiz gerek. Ateşkes, Ticari Antlaşma ve Müttefiklik teklif ediyorum. Eğer güçlerimizi birleştirirsek, Casterly Rock'un mucizevi altın madenleriyle buluşuruz. Gücümüze güç katarız.
Tywin Lannister ve Piç Joffrey (Baratheon) Lannister'a,
Kökünüzü kazıyacağız, yüzünüze tükürdüğümüzde korku dolu bakışlarla şimdi bize ne olacak yüz ifadeleriyle bize bakıcaksını. Sizin için KIŞ GELİYOR!
•
İleti Sayısı: 3,077
Imperium:
39
04-06-2017, 21:26
(Son Düzenleme: 04-06-2017, 21:27, Düzenleyen: Merco.)
İntikam Zamanı
Yıllar önceki isyandan sonra Greyjoy hanesi artık toparlandı. Demir Donanma eski gücüne kavuştu. Demir Ordu ise büyük fetihler için hazırlanıyor. Zamanında bize karşı gelen Ned Stark ve Robert Baratheon hakettiğini buldu ve öldü. Artık Demir Adaların yükselme vaktidir.
Kim olduğumuzu, ne olduğumuzu, ne istediğimizi, neden istediğimizi bilmiyormuşçasına saçma sapan teklifler gönderen hanelerin kuzgunlarını pişirip yiyoruz. Öncelikle bize hakettiğimiz şekilde Demir adaların Kralı olarak hitap edeceksiniz. Aksi takdirde gelen kuzgunlar kuzgun çevirme yapılmaya devam edecektir.
Kim olduğumuzu öğrendiğinize göre gelelim ne istediğimize. Seagard ile İkizler bölgesi ve geçiş hakları bize bırakıldığı takdirde teklifinizi düşünebiliriz Lord Edmund. @HasanSabbah aksi halde istediğimizi almak için geliriz ve fazlasını alırız.
Lannisterlar'a gelince size söylenecek tek sözümüz var. @Raijin
Banefort, kuşatılmıştır. 15 bin dragon tek seferde verilecek ve Faircastle ile Banefort bize bırakılacak. Yoksa istediklerimiz tek tek alırız.
•
İleti Sayısı: 90
Imperium:
1
Diyara, Hanelere ve Soylulara bin selam olsun !
Kral Robert Baratheon !
Kısa bir vakit önce bu isim önünde saygıyla eğilirdi diyarın efendileri ! "Yıllarca hüküm sürmüş Ejder kanı kadim atamız Orys Baratheon'ın damarlarında akmaktadır." derdi ağabeyim Robert. Baratheon Hanesinin doğal yönetme gücünün ve Kral Toprakların'da olan hakkının bu asil kandan geldiğini, Prens Rhaegar'ı katlederek kanıtlamıştı. Ben Renly Baratheon ise, atalarımın ana vatanı ve kadim kalesi olan Fırtına Burnu ve Fırtına Diyarının yöneticisi olarak, ağabeyimin ihanete uğradığı Kral Toprakların'da olan hakkımı aynı kana ve güce dayanarak savunuyorum. Demir Taht üzerinde, hakkında onlarca dedikodu çıkmış ve soy durumu kanıtlanmamış bir çocuğun oturması diyarın en büyük lekesidir.
Kral Topraklarından ve Demir Tahttan çekildiği halde, Joffrey'i ( @ZenderX ) yeğenim olarak kabul edip, kendisine ağabeyimin mirası olan Fırtına Topraklarından hakkı olanı vereceğime söz veriyorum. Eğer ki yeğenim sayacağım Joffrey, Lannister Hanesine bağlı olduğunu ve kanının Lannister'dan geldiğini iddia ederse, onunla ve destekçileriyle savaşmaktan çekinmeyeceğim ve bütün diyara Demir Taht'ta bir piçin oturduğunu kanıtlayacağım! Hakkım olan Demir Tahtın ve nicelerinin peşinden ölüm beni bu topraklardan alana kadar koşacağım.
Kanım olan Stannis Baratheon @JanissaryArcher
Ağabeyim olarak sana hürmet etmek benim asli görevimdir. Lakin en büyük ağabeyimiz Robert Baratheon'a hürmet etmek hem senin hem benim görevimdir. Onun kararları sonucu Fırtına Diyarı'na hüküm sürüyorum. Ağabeyimin ölümünden önce onun en yakınında bulunan yine bendim. Bana saygı duy biraderim. Doğuştan gelen yönetim hakkıma saygı duy ve hedeflerimin önünde bana gerçek bir ağabey gibi destek ver.
" Fırtına Lordu ve Diyarın Kralı Renly Baratheon "
https://drive.google.com/open?id=0BwY2Q4...0pJM3NLT1E @ ZenderX Lannister Tur 1
Her sabah yeni bir gün doğarken,
Bir gün de eksilir ömürden;
Her şafak bir hırsız gibidir
Elinde bir fenerle gelen.
Ömer Hayyam
•
İleti Sayısı: 1,465
Imperium:
19
05-06-2017, 21:38
(Son Düzenleme: 05-06-2017, 21:39, Düzenleyen: ZenderX.)
@ cemal Tyrell 1 https://drive.google.com/file/d/0B54mcoh...sp=sharing
Adıma atılan hiçbir iftira cezasız kalmayacaktır. 7 Krallığın gerçek kralı benim! Tahtımda hak talep eden herkesin hakkı kazıktır. Hepinizin kellesini kazıklara takıp Kralın Şehrine dikeceğim. Eddard Stark'ın kaderi hepinizi bekliyor!
7 Krallığın tek kralı, Kralın Şehri Lordu Joffrey Baratheon'dan, Ejderha Kayası Lordu Stannis Baratheon'a ( @ JanissaryArcher ), hakkın olan Fırtına Diyarı'nı gaspçı Renly'den almalısın, Kralın orduları ve Lannister'lar bu seferini maddi ve askeri olarak destekleyecektir.
İleti Sayısı: 5,308
Imperium:
35
05-06-2017, 22:16
(Son Düzenleme: 05-06-2017, 22:24, Düzenleyen: cemal.)
https://drive.google.com/drive/folders/0...sp=sharing @ etzel Wh_Stark_1
Güçlenerek Büyür
Ben Dorne Hudutlarının Savunucusu ve Menzil Yüksek Mareşali Mace Tyrell Yedi Krallığa çağrı yapıyorum bir olalım diri olalım iri olalım! Barışçıl bir politika yürüteceğime söz veriyorum.
Highgarden'de taç giyen Demir Tahtın gerçek sahibi ve damadım @ EralpUnun 7 krallıktaki hak iddiasını sonuna kadar destekleyeceğime and içerim.
Stannis @ JanissaryArcher Brightwater keep'i barışçıl bir şekilde bırakmanız karşılığında birliklerinizin ejderha kayasına dönüşü için geçiş izni vereceğim eğer altın da talep ederseniz ücreti komisyonda görüşürüz.Taht iddianızdan da vazgeçmenizi öneririm.
@ Aytaç aramızdaki düşmanlığı bırakıp dostane ilişkiler geliştirebileceğimizi umuyorum harita paylaşımı ve ticaretle başlayabilecek bu dostluk kim bilir nerelere kadar gider
Ey Lannisterler @ Raijin umarım saldırgan bir tavır takınmazsınız yoksa bu işin sonunda çok fazla kan dökülür.Greyjoy yağmacılarının saldırısı altında olduğunuzu işittim.Hazinenizin ettiği zarardan kurtulmak istiyorsanız kapımız ticarete açıktır.
俺たち 自由 に なれる の か ?
Aşağıdaki 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• EralpU
İleti Sayısı: 795
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
12
06-06-2017, 18:41
(Son Düzenleme: 06-06-2017, 18:42, Düzenleyen: etzel.)
Edmure Tully;
Startklar Tully Hanesinin soylu ve sadakatlı Hanımlarından her zaman memnun olmuştur.Bu yüzden evlilik teklifini kabul ediyorum.Fakat bu Tully'lerin benim ne yapacağımı söylemesi anlamına gelmez.Çevremiz düşmanlarla doluyken böyle bir konuyu bir daha açmak istemiyorum.
Kandan beslenen Greyjoylara barış teklifi göndermenizi neye borçluyuz.Korku mu ya da başka bişey mi?
Kuzeyin soğuğu Güney'i yakmaya geliyor!!
Bu hususta yanımda Onurlu,Cesur bir hükümdar savasmak mı, yoksa düşmanlarından af-dostluk dileyen korkak olmak mı?
@ Aytaç
https://drive.google.com/open?id=0B_l6Zf...1J3bHFPYWs
•
İleti Sayısı: 3,510
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
51
07-06-2017, 02:26
(Son Düzenleme: 07-06-2017, 02:27, Düzenleyen: Aytaç.)
Unbowed, Unbent, Unbroken
Güneyde Dorne'un hakimi Marteller'in gücü henüz sınanmadı.
Altın mızraklarımızı ensenizde hissedeksiniz. Dorne'un çorak topraklarından çıkıp geliyoruz.
Barış dönemi bitti! Kuzeyin sözde krallarının saçmalıklarından bıktık!
Bizim yolumuza çıkan, bizim menfaatlerimize karşı çıkan herkes mızrağımızın tadına bakacaktır.
Ayrıca Gregor Clegane ve onun efendileri olan Lannisterlar aradaki mesafelere güvenmesin! Elia Martell'in öcünü alacağız!
•
İleti Sayısı: 265
Imperium:
0
07-06-2017, 17:22
(Son Düzenleme: 07-06-2017, 17:24, Düzenleyen: JanissaryArcher.)
Ben ki, 7 Krallığın tek meşru kralı Stannis Baratheon,
Joffreyin rezil bir ilişkinin ürünü olduğunu, Renlynin ise benden küçük olduğunu yani krallık hakkının resmen bana ait olduğunu hepinize bildiririm. 7 Krallıktaki bütün büyük ve küçük lordlara mektuplar göndermiş ve onları tarafıma davet etmiş bulunmaktayım. Bu davetime icabet edenler günü geldiğinde, Krallığımı sökerek aldığımda, alacakları ödüller ile küçük dillerini yutacaktırlar.
Ayrıca Kendi Krallıklarını kurduğunu söyleyen ve benim Krallığımı parçalamaya cüret eden Stark ve Greyjoylara da gereken ders, Joffreyin o iğrenç başını ezdikten sonra verilecektir.
Ayrıca Rolland Storm komutasındaki birliklerimiz Sefton Staunton tarafından pusuya düşürülmüş, az sayıda olmalarına rağmen IŞIK TANRISI R'HLLORun kudreti sayesinde düşman birliklerini ezip geçmişlerdir. Bu zafer ki, "7 İnancı"na karşı aldığımız ilk zaferdir ve şüphesiz ki sonuncusu değildir.
•
İleti Sayısı: 3,088
Imperium:
36
Arryn'ler olarak tarafsızlığımızı koruyoruz şuanlık.
http://dosya.co/ez48x8a0orlz/Lennister.sav.html
@ Raijin
•
Imperium:
10
10-06-2017, 17:35
(Son Düzenleme: 11-06-2017, 22:50, Düzenleyen: Merco.)
https://drive.google.com/open?id=0B7vVVJ...DVWSzBOU1U @ HasanSabbah@ Justicar birdahakine save dosyasını hotseat ismi ülke ismi tur sayısı şeklinde kaydedip Google drive a yüklersen sevinirim. Örnek: WH_Lannister_2
Biz Lannisterlar hiç birşeyi unutmayız.
Tully'nin sonu yaklaşmaktadır
Kudretli ordularımın en seçkin asklerleriyle ve Muhteşem komutanlarımla Pinkmaiden kuşatılmıştır.
Greyjoylara tekrar kendimizi hatırlatma vakti gelmiş. Gücümüzü ve kudretimizi unutmuşlar.
Sadece akıl yoksunu gafiller Lannisterlara savaş açma ahmaklığını yapabilirler ve bunu yaptılar.
Torunum Joffrey'e dil uzatan pislikleri Tıpkı Eddark gibi katledeceğiz
Unuttuğunuz yüzümüzü size tekrar hatırlatacağız...
Right hand of King and Head of House Lannister
Lord of Casterlyrock Tywin Lannister
Imperium:
0
•
İleti Sayısı: 3,077
Imperium:
39
@ EralpU Renly https://drive.google.com/open?id=0B8gi3J...DByMDE5TmM
Greyjoylar istediklerini her zaman alır. Lannisterlerdan istediğimiz Banefort ve paraydı. Ve aldık. Sıra diğer isteklerimize geliyor.
•
İleti Sayısı: 90
Imperium:
1
12-06-2017, 20:38
(Son Düzenleme: 12-06-2017, 21:18, Düzenleyen: EralpU.)
Kabul edilmeyen Krallar, öfkeli şövalyeler ve savaşçılar. Diyarın toprakları aç ve kana muhtaç. Baratheon Hükümranlığı ertelenemez, Demir Taht'ın ihtiyacı olan bir Baratheon'dır. Ben veya ağabeyim, cenk ile veya sulh ile, kanla veya miskle , sevgiyle yahut öfkeyle, Demir Tahta bir Baratheon oturacaktır.
[align=center]https://drive.google.com/open?id=0BwY2Q4wMUSSLN2kwQTcxcHF5Wm8 @ ZenderXalign]
Her sabah yeni bir gün doğarken,
Bir gün de eksilir ömürden;
Her şafak bir hırsız gibidir
Elinde bir fenerle gelen.
Ömer Hayyam
Aşağıdaki 1 üye EralpU nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye EralpU nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Raijin
İleti Sayısı: 1,465
Imperium:
19
@ cemal Tyrell 2
https://drive.google.com/file/d/0B54mcoh...sp=sharing
Dinden dahi yoksun olan Stannis kendi ateşinde yanacak. Aldığın galibiyet ve alacağın kalelerin hesabı bir bir sorulacak.
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
RP yaparken kullandığınız eski ülke armaları daha havalı olan yenileri ile değiştirildi.
İleti Sayısı: 5,308
Imperium:
35
14-06-2017, 07:18
(Son Düzenleme: 14-06-2017, 07:19, Düzenleyen: cemal.)
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
|