05-04-2023, 20:05
Sarıkamış Harekatı hakkında detaylı belgeli kitap yazmak istiyorum o döneme ait kitaplar veya belgeli kitap öneriniz var mı ?
Sarıkamış Harekatı kitap önerisi
|
05-04-2023, 20:05
Sarıkamış Harekatı hakkında detaylı belgeli kitap yazmak istiyorum o döneme ait kitaplar veya belgeli kitap öneriniz var mı ?
06-04-2023, 14:11
Konu ile ilgili en ünlü kitaplardan Sarıkamış Harekatı ve Beyaz Hüzün, askeri yaklaşım ve daha teknik içerikler sunan Sessiz Ölüm ve Bir Onbaşının Doğu Cephesi Günlüğü, daha akademik bir anlatım için Ateşe Dönen Dünya Sarıkamış.
İlgili bazı makaleler*:
Tabi bunlar örnek sadece, sadece buradaki makalelerin kaynakçalarından bile çok daha fazla içeriğe ulaşılabilir. Ayrıca 1. Dünya Savaşı, Enver Paşa, Hasan İzzet Paşa, Hafız Hakkı Paşa gibi anahtar kelimeler ile literatür taraması yapılabilir.
12-04-2023, 20:28
(Son Düzenleme: 12-04-2023, 22:04, Düzenleyen: Elefsar. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
(06-04-2023, 14:11)elefsar : Konu ile ilgili en ünlü kitaplardan Sarıkamış Harekatı ve Beyaz Hüzün, askeri yaklaşım ve daha teknik içerikler sunan Sessiz Ölüm ve Bir Onbaşının Doğu Cephesi Günlüğü, daha akademik bir anlatım için Ateşe Dönen Dünya Sarıkamış. Kusura bakmayın teşekkür için geciktim teşekkürler. |
|