Sarıkamış Harekatı kitap önerisi
Sarıkamış Harekatı hakkında detaylı belgeli kitap yazmak istiyorum o döneme ait kitaplar veya belgeli kitap öneriniz var mı ?
Ara
Konu ile ilgili en ünlü kitaplardan Sarıkamış Harekatı ve Beyaz Hüzün, askeri yaklaşım ve daha teknik içerikler sunan Sessiz Ölüm ve Bir Onbaşının Doğu Cephesi Günlüğü, daha akademik bir anlatım için Ateşe Dönen Dünya Sarıkamış.

İlgili bazı makaleler*:
  • Birinci Dünya Savaşı'nda Osmanlı Devleti'nin Kafkas Siyaseti ve Sarıkamış Harekatı (Durak, 2015)
  • Sarıkamış Kuşatma Harekatı ve Şehitlikleri (Alşan, 2010)
  • Sarıkamış Harekatı Esnasında Cephede Yaşananlar ve Anadolu'ya Etkileri (Kanal, 2014)
  • Rus Kaynaklarına Göre Sarıkamış Harekatı (Sadıgov, 2019)
  • Rus Kaynaklarına Göre Sarıkamış Harekatı (Demirtaş, 2015)
  • Türk Tipi Travmayla Baş Etme Stratejisi – Acıyı Bal Eylemek: Sarıkamış Destanı Örneği (Yağlı, 2022)
  • Battle of Sarıkamış (Martirosyan, 2021)
  • Political Communication on Sarikamis Attack Operation (Akova ve Kantar, 2020)
*Tüm makaleler için Erişim Tarihi: 06.04.2023

Tabi bunlar örnek sadece, sadece buradaki makalelerin kaynakçalarından bile çok daha fazla içeriğe ulaşılabilir. Ayrıca 1. Dünya Savaşı, Enver Paşa, Hasan İzzet Paşa, Hafız Hakkı Paşa gibi anahtar kelimeler ile literatür taraması yapılabilir.
[+] 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(06-04-2023, 14:11)elefsar : Konu ile ilgili en ünlü kitaplardan Sarıkamış Harekatı ve Beyaz Hüzün, askeri yaklaşım ve daha teknik içerikler sunan Sessiz Ölüm ve Bir Onbaşının Doğu Cephesi Günlüğü, daha akademik bir anlatım için Ateşe Dönen Dünya Sarıkamış.

İlgili bazı makaleler*:
  • Birinci Dünya Savaşı'nda Osmanlı Devleti'nin Kafkas Siyaseti ve Sarıkamış Harekatı (Durak, 2015)
  • Sarıkamış Kuşatma Harekatı ve Şehitlikleri (Alşan, 2010)
  • Sarıkamış Harekatı Esnasında Cephede Yaşananlar ve Anadolu'ya Etkileri (Kanal, 2014)
  • Rus Kaynaklarına Göre Sarıkamış Harekatı (Sadıgov, 2019)
  • Rus Kaynaklarına Göre Sarıkamış Harekatı (Demirtaş, 2015)
  • Türk Tipi Travmayla Baş Etme Stratejisi – Acıyı Bal Eylemek: Sarıkamış Destanı Örneği (Yağlı, 2022)
  • Battle of Sarıkamış (Martirosyan, 2021)
  • Political Communication on Sarikamis Attack Operation (Akova ve Kantar, 2020)
*Tüm makaleler için Erişim Tarihi: 06.04.2023

Tabi bunlar örnek sadece, sadece buradaki makalelerin kaynakçalarından bile çok daha fazla içeriğe ulaşılabilir. Ayrıca 1. Dünya Savaşı, Enver Paşa, Hasan İzzet Paşa, Hafız Hakkı Paşa gibi anahtar kelimeler ile literatür taraması yapılabilir.

Kusura bakmayın teşekkür için geciktim teşekkürler.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.