İlk Tur
İfadelerin sadece biri tamamen doğru. Diğerleri tamamen yanlış olabileceği gibi bir kısmı doğru olabilir.
İfadeler
1. Kasabaya bir şeylerden kaçtığını söyleyen @Lothebork gelmişti. Kasaba lideri ona kalması için bir yer ayarlamıştı, ancak köylüler arasında ölümlerin sorumlusu olarak gösterilmeye çok müsaitti.
2. @Ahrep, köylülere günlüğün tarifini yaptı ayrıca günlüğü gören veya getirene kese dolusu altın vereceğini söylüyordu.
3. @Balder ve @Pasha ormanda bir şeyler ararken birbirlerine rastladılar. Bu olay, ölümler sonrasında köy içinde herkese yayıldı.
4. @brk007, gündüzleri kasabadan ayrılır ve halka ''Bu iblisleri aramaya gidiyorum var mı benle gelecek?'' derdi ancak kimse korkusundan grubuna katılmaz ve de o hava kararmadan eli boş evine dönerdi.
Not: Günlük muhafızlarının tamamı ölürse dolaylı yoldan iblisler direkt kazanır.
23.00'a kadar tur devam eder, ona göre özel güçlerinizi bana bildirin ve oylamaya başlayın.
İlk defa oynayacaklar için açıklama yapıyorum.
Her karakter bu yazdığım durumları yorumlayacaktır ve yorumladıktan sonra kimin asılması gerektiğini belirtmelidir.
Özel karakterli kişiler ise özelliğini okuyup ona göre yapacağı işi özelden bana bildirmelidirler.
İblisler kendi aralarında karar verip katledeceği kişiyi bana özelden bildirmelidir.