Letterboxd Film Listeleriniz
Ben de yeni kullanmaya başladım, bir ay bile olmamıştır. İki tane listem var.

Bu listede ilginç bulduğum filmler var. Bazıları kötü ama kendini izleten, bazıları da muhtemelen birçok insanın bildiği ve güzel olan filmler. Açıkçası izlediğim filmler arasında zamanında benim dikkatimi ve ilgimi çekenlerden seçerek ekledim. 

Bu listede de şahsi favorilerim var. Aslında buraya ekleyebileceğim 5-6 film daha var. Fakat eskisi kadar sevmediğimden veya kendi deyimimle "başucu" filmi olarak görmeyi bıraktığımdan onları eklemedim. Belki ileride eklerim. 

Letterboxd'da filmlere puan (yani yıldız) vermiyorum. Beğendiklerime kalp atıyorum. Daha önce izlediğim ve hatırlamadığım (çocukken ya da genç ergenlik döneminde) veya yarı izlediğim (televizyonda denk geldiğim vs.) filmleri izleme kaydına girmezken ilk kez izlediklerimi kayda giriyorum. 

İzlediklerim arasında sitede ilginç bir şekilde bulunan dizi, anime, belgesel ve mini diziler de mevcut. Film olmadıklarından bunlara bilinçli olarak kalp atmıyorum veya listelere eklemiyorum. Belki ileride sevdiğim diziler/mini diziler tadında bir liste yapabilirim ama şu anda gündemimde yok.

Totale bakacak olursak şu an itibarıyla 641 film izlemiş görünüyorum. Muhtemelen gerçek sayı bundan çok daha fazladır ama her şeyi tek tek arayıp eklemekle uğraşmadım tabii ki. Bu sene kendi evimde oluşum, sosyal hayatımı neredeyse tamamen kaybedişim ve yaşamaya dair motivasyonumu da büyük oranda yitirmem nedeniyle bol bol film, belgesel, dizi ve anime izleyeceğim. Dolayısıyla yıl sonunda toplam izlediğim yapım sayısının 1.000-1.200 arası olmasını bekliyorum. Açıkçası izlemek istediğim çok şey var. Bu senenin beklediğimden kötü gitmesi durumunda (örneğin işten ayrılmam ya da kalan sosyal hayatımı da yitirmem) sene sonunda toplam sayı belki 1.500'ü bile bulabilir.

Güzel bir siteymiş, sevdim doğrusu. Eklemek isteyenler beni ekleyebilir. Düzenli olarak kullanıyorum.
[+] 1 üye Henri nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Letterboxd Film Listeleriniz - Yazar: cemal - 31-12-2021, 23:13
Letterboxd Film Listeleriniz - Yazar: Craetus - 01-01-2022, 00:16
Letterboxd Film Listeleriniz - Yazar: cemal - 01-01-2022, 00:37
Letterboxd Film Listeleriniz - Yazar: cemal - 13-02-2022, 22:19
Letterboxd Film Listeleriniz - Yazar: cemal - 11-01-2025, 14:22
Letterboxd Film Listeleriniz - Yazar: cemal - 14-01-2025, 18:20
Letterboxd Film Listeleriniz - Yazar: Elefsar - 11-01-2025, 20:46
Letterboxd Film Listeleriniz - Yazar: cemal - 05-02-2025, 23:12
Letterboxd Film Listeleriniz - Yazar: baywatch06 - 06-02-2025, 04:18
Letterboxd Film Listeleriniz - Yazar: Henri - 06-02-2025, 04:31

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.