Listenin İlk Üç Oyunu
Objektif
  1. Minecraft: reddga da listesine koyduğu için tekrar yazmak istemedim ama hakikaten de Minecraft kadar büyük bir etki bırakan oyun az bulunur.
  2. Super Mario Brothers: Oyun sektörünü 1983 oyun krizinden kurtarmakta büyük payı bulunan, 40. yaşını kutlamak üzere olan bir serinin temelini atan oyun. Fazla söze gerek yok.
  3. Dune II: Gerçek zamanlı strateji türünü tanımlayan oyun olduğu için koydum.

Subjektif
  1. Mario Kart Wii: Çıktığından beri oynadığım ve muhtemelen oynamaya devam edeceğim çok sevdiğim bir oyundur. En çok satan Mario Kart oyunu olmasından ötürü bir objektivitesi de yok değil.
  2. Age of Empires: Serinin ilerideki oyunları ondan fersah fersah gelişmiş olsa da oynadığım ilk strateji oyunu olduğundan ve bana bir oyunun nasıl bağımlılık yapabildiğini ilk defa deneyim ettirdiğinden burada olmayı hak ediyor.
  3. Empire: Total War: Yanlış hatırlamıyorsam uzun süre Age of Empires serisiyle vakit geçirdikten sonra "Bunun daha ayrıntılısı yok mu?" arayışımın sonucunda ulaştığım bir oyundu. Kâh Fransa'nın Ermenistan karşılığında Kuzey Amerika'dan koloni teklif etmesi kâh kızılderililerin Kırım'ı ele geçirmesi gibi tuhaflıkları olsa da, eğlenceli saatler geçirmemi ve Total War serisini keşfetmemi sağladığı için benim için ayrı bir önem arz eder.
IbnE9P2.gif
[+] 1 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Listenin İlk Üç Oyunu - Yazar: Bambukavak - 20-04-2021, 14:18
Listenin İlk Üç Oyunu - Yazar: GespensterPanzer - 20-04-2021, 17:40
Listenin İlk Üç Oyunu - Yazar: baywatch06 - 21-04-2021, 20:01
Listenin İlk Üç Oyunu - Yazar: reddga - 26-04-2021, 10:10
Listenin İlk Üç Oyunu - Yazar: Attila the Hun - 26-04-2021, 11:15

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.