Middle Earth - Shadow of War Skill Rehberi
(16-07-2018, 18:52)Alduin : Oyunu yakın bir zamanda oynamayı düşünüyorum.
Sizce oyun güzel mi? sürekli vur kır parçala mı var yoksa Roleplay barındırıyor mu? Hikayesi güzel mi?
Sadece vur kırsa biraz kötü olabilir.

Hikayesi ilk oyuna göre baya iyi düzeyde. Karakterlerin fikirlerini ve amaçlarını daha iyi anlatıyor. Beklenmedik bir sonu var. Oynanış olarak da oldukça geniş bir açık dünyada bir çok farklı item ve skill dizilimiyle farklı türden düşmanlara karşı epik bir savaş verebiliyorsunuz. Sadece vur kırdan ziyade Nemesis sistemiyle tekrar oynanabilir bir açık dünya sunuyor diyebilirim. Öldükçe hırslanıp daha çok hata yaparak daha kolay ölebiliyorsunuz. Tabi bu esnada katiliniz daha çok seviye kasmış ve güçlenmiş oluyor. Bu da savaşları baya zevkli hale getiriyor. 200 saatin üzerinde oynadım ve şuan en zor zorluk olan Gravewalker zorluğunda oynuyorum. En fazla 2 vuruşta öldüğüm için bildiğim bütün oyun taktiklerim değişti diyebilirim. Ayrıca Online kısmı da yine oyunda bir şeylere ulaşabilme dürtünüze hitap ediyor. Tavsiyem oynayabildiğiniz kadar zorda oynamanız. Aksi takdirde kolayca ölen düşmanlardan ve sinek ısırığı gibi gelen oklardan pek çekinmiyorsunuz. Bu da oyunu sıkıcılaştırıyor.
Sic Parvis Magna
[+] 2 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Middle Earth - Shadow of War Skill Rehberi - Yazar: altnkurt - 16-07-2018, 19:21

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.