[MOD] Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması (İptal Edildi)
(21-10-2019, 21:43)FromNight :
(21-10-2019, 08:51)turkish_yamacı : Arkadaşlar crusader kings 2 de birçok dlc çıktığı türkçe yama yapmaktan gerçekten soğutmuştu önceki dlc nin daha çevirisi bitmeden başka dlc yayınlıyorlardı. Crusader kings 3 ün çıkacağı haberini bende aldım. Hazırlıklarımız crusader kings 3 için olucak. Şimdilik beklentideyiz. Dil dosyaları konusunda yardıma ihtiyacım olabilir. Anlayan varsa iletişime geçmesini rica ediyorum şimdiden hazırlıkları yapalım.

Crusader Kings 3 ün oynana bilir hale gelmesi 3 yılı bulur.Crusader Kings 2 hali hazırda oturmuş bir oyun güncellemeri ve dlc  eklentileri bitmisken şuan bunu çevirmek daha kolay olur diye düşünüyorum.Crusader Kings 2 in cevirisini kolaylastirmak amaçli yabancı birisi java uzerinden bir script yazmisti onu kullanibilirsin. Veya notepad + ile devam edebilirsin yardima ihtiyacin olursa benle iletisimede geçebilirsin oldukça yoğun bir haldeyim ama bilgi konusunda yardimci olurum.o uygulamayi bulmak icinde google ye Crusader Kings 2 translate helper yazman yeterli çıkacaktır.

3 ????
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - Yazar: BigUnicorn - 21-10-2019, 23:15

Konuyu Okuyanlar: 33 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.