İleti Sayısı: 282
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
27-02-2020, 18:42
(Son Düzenleme: 27-02-2020, 19:01, Düzenleyen: Grindelwald.)
indirip yukledim menu falan turkce oldu ama oyna dedigim zaman crash verip atiyor oyundan.
edit: desktop.ini diye bir dosyada uyari veriyor yuklerseniz duzgun calismaya bilir diye. belkide bundan dolayi crash veriyordur.
edit 2 : oyunu iki defa silip yukledim. yamayi kurmamama ragmen hala crash veriyor.
edit 3: belgelerden silmedigim icin orjinalide acmiyormus simdi aklima geldi. ama yinede turkce oynayamadim :)
'' Draco dormiens nunquam titillandus ''
•
İleti Sayısı: 139
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
4
Yeni Sürüm Çıktı! La Resistance DLC paketine uyumlu hale getirildi.
İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
merhabalar yamayı kurdum lakin oyun içinde yazılar tuhaflaştı eskiden siyah olan yazılar beyaz oldu okunmada biraz güçlük çekiyorum bazı yerlerdede türkçe karakterler malesef yok onun yerine değişik değişik şekiller var
•
İleti Sayısı: 50
Imperium:
0
Fransa odak ağacının bir kısmı Türkçe değil, sanırım güncelleme ile odak ağacı değişti. Yamayı da güncelleyebilir misiniz?
•
İleti Sayısı: 27
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
ne zaman yeni sürümü yayınlayacaksınız :(
•
İleti Sayısı: 43
Imperium:
0
adam gibi link paylaşın
reklamlardan indiremedim
•
İleti Sayısı: 3
Imperium:
0
hocam 100 tane reklam çıkıyor nasıl indiricez inmiyor
•
Imperium:
0
Link ölü galiba Error 522 hatası veriyor.
•
Imperium:
0
Selam,oyunu Geforce Now üzerinden oynuyorum bu yüzden dosyalara erişimim yok rica etsem Steam'e yükleyebilir misiniz?
•
İleti Sayısı: 27
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
YENİ YAMA NE ZAMAN GELECEK
Aşağıdaki 1 üye toRtiq nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye toRtiq nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• BigFenrir
İleti Sayısı: 38
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
bir sonraki yamada casusluk özellikleri çevirilse çok güzel olur teşekkürler
•
Imperium:
4
21-06-2020, 15:28
(Son Düzenleme: 21-06-2020, 17:57, Düzenleyen: Duman.)
Yeni Sürüm Çıktı. 2000 satır çevirildi, hatalı ve eksik yerler düzeltildi. Bir hata ile karşılaşırsanız buradan bildirmeyi unutmayın. İyi oyunlar...
Aşağıdaki 1 üye Fatihtr nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Fatihtr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• toRtiq
Imperium:
0
Hocam son attığınız rar dosyasında sorun var sanırım. Arşiv bulunamadı hatası alıyorum.
•
Imperium:
0
Yardımcı olabilecek yok mu?
•
İleti Sayısı: 143
Imperium:
0
Link bozuk sanırım indirilmiyor.
Ayırt etmesi çok basit;
Uluyorsa Kurt'tur, Yalıyorsa İt'tir.
•
Imperium:
4
Yeni sürüm çıktı! 1000 satır civarı çevrildi. Özellikle casusluk bölümlerini çevirdim. Casusluk ile ilgili bir dosya kaldı onu da önümüzdeki yamada çevireceğim.
Aşağıdaki 1 üye Fatihtr nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Fatihtr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Dreyfus