İleti Sayısı: 2,270
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
17
Merhaba oyunum "orj" değil. Modu nasıl kurabilirim.
•
İleti Sayısı: 1,494
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
5
Halen daha Fleet Raise çalışmıyor.
•
İleti Sayısı: 387
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Birkac sorum var, sorun bende mi diye merak ediyorum.
1. Kiralik asker ve donanma hala yok di mi?
2. Custom battledaki high late birimler son tech ve binaya geldigim halde campaignde cikmiyor.
3. Bazen birim basmiyor, bir iki tur beklemek gerekiyor. Manpower benzwri bir sistem mi var, varsa nereden bakabiliriz?
•
İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Merhaba, ben ulusa tıklayıp özet kısmına gelince liderin gözüktüğü bir animasyon var ya, boydan 3d olarak gözüktüğü yer. Ben orada bir script sıkıntısı yaşıyorum. Başına gelmiş olup düzeltebilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
iyi forumlar
•
İleti Sayısı: 4,788
Imperium:
61
Oyunu tekrar indiriyorum. Moda güncellemeler gelmiş diye duydum. Umarım kendini oynatır hale gelmiştir.
•
Imperium:
61
Oyunu ve indirdim. İki gündür custom battle olarak oynuyorum. Atmosferini özlediğimi söyleyebilirim. Kampanya oynamak istedim ve ironman mod başarımlar ile challenge eklenmiş gayet heyecan verici. Tüm günümü veremiyorum günde yarım saat belki. Vizelerim bitince sanırım oyundan çıkmayacağım.
Aşağıdaki 1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Henri
İleti Sayısı: 605
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
İnşallah Anadolu Selçukluyu düzeltmişlerdir isyanlardan oynanmıyor.
•
İleti Sayısı: 180
Imperium:
1
Anadolu Selçuklu isyanlarla ve garip bir şekilde askerlerinin çok güçsüz olması nedeniyle oynayamadım. Modun iyi oynanabilir hale gelmesi için çok yolu var gibi.
•
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
İldenizliler ile Hard seviyede oynadım.40 tura kadar dayanabildim.Modun dışında 4turn 1 year,Bran Campaign Ai ve Battle Ai submodları kullandım.Van Diyarbakır Halepe kadar aldım,lakin elde tutamadım.İsyanlar ve Rum Selçukluları sayesinde aldığım bölgeleri 5 turnda kaybettim.Tebriz'e kadar geriledim.İlk oynayışımdan mütevellit stratejik davranmadım harala gürele daldım bundan olabilir.Mtw 2 de Broken Cresent modunu çok sevip yıllarca oynayan biri olarak bu modu sevdim diyebilirim.Türk Devletlerinin asker modellemelerini çok beğendim.
•
İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Bu modun İngilizce ya da Türkçe detaylı bir rehberi var mı? Binalar birimler ve krallık kararları ile ilgili yardım alabileceğim bir şey...
•
İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2023
Imperium:
0
slm. yeni üye oldum siteye... attilla için bu modu nereden nasıl indirmemiz gerekmekte? oyun orj. değil
•
Imperium:
61
Uzun bir aradan total war oynamaya tekrar başladım. Mod gerçekten eskisine göre ilerleme kaydetmiş. Şehirlerin tasarımı ise gerçekten savaşırken atmosferi yaşamanıza yardımcı oluyor.
•