[MOD][WIP] Medieval Kingdoms 1212 AD Türkçe Yama
Modlama sektörünün gelişmemesinin benimle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. 10 senelik moda ben Türkçe yama verme vaadinde bulunmadım ama siz yama yapmışsınız. Emeğinize sağlık, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Fakat göz var izan var. İki tane görsel olarak örnek de koydum neden böyle bir yorumda bulunduğum hakkında. Daha önce yaptığınız işleri, çalıştığınız isimleri vs. yazmışsınız. Bana daha profesyonel bir iş çıkartabilirmişsiniz gibi geldi sadece. Oyunda "Rum Selçuklu Sultanlıı ı" ve "Deı i$tir" yazması veya alt alta iki satırdan birinin İngilizce birinin Türkçe olması size normal geliyorsa belki modlama sektörünün gelişmemesinin sebebi bunun gibi vasat işlere eyvallah olmamızı beklemenizle alakalı olabilir.
[+] 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Medieval Kingdoms 1212 AD Türkçe Yama - Yazar: Aytaç - 28-04-2023, 12:46
Medieval Kingdoms 1212 AD Türkçe Yama - Yazar: Aytaç - 28-04-2023, 23:35
Medieval Kingdoms 1212 AD Türkçe Yama - Yazar: Aytaç - 01-05-2023, 12:47
Medieval Kingdoms 1212 AD Türkçe Yama - Yazar: Aytaç - 17-05-2023, 15:38

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.