[MOD] Zendar Efsanesi v0.1
Kesin olarak iptal edilmemişti, ara verilmişti. PF'de Türk tarafı yabancı forumdaki kadar bile ilgi göstermediği ve ekibe katılan olmadığı için öyle oldu. Geçenlerde tek başıma devam etmek istedim, fakat PI'dan Tanner Flick adlı arkadaş da yeniden katılınca modu Strategy Türk'e taşıyayım dedim. Umarım buradan katılacak modcu arkadaşlar çıkar da yeterli desteği alıp modu bitirebiliriz.

Yüzde veremem, fakat gece gündüz modla uğraşıp oyun içi görsel alabilecek kadar geliştirmeye çalışıyoruz. Harita zaten bitti, geriye karakterler, ünvanlar vs. kaldı. Daha az önce 5 kültür grubu ve 23 adet kültürü bitirdim. Şimdi dinlere geçeceğim.

Buradan da sormuş olalım, pek çok Warband modundaki gibi gerçek dünyadan dinler mi kullanalım yoksa adlarını vs. değiştirerek Kalradya'ya mı uyarlayalım?

TaleWorlds demişken, umarım yakında Bannerlord haritasını paylaşırlar da biz de erkenden geliştirebiliriz :D.
L31q2j.pngX4LzB7.png
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Zendar Efsanesi v0.1 - Yazar: CradonWar - 04-02-2016, 09:22
RE: Zendar Efsanesi - Mount&Blade ile CK2 - Yazar: CradonWar - 04-02-2016, 16:05

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.