23-05-2024, 22:32
[MP] ANNO 1800 - Multiplayer: Mayıs 2024
|
28-05-2024, 09:33
Uygunsa bu akşam 8.00’de devam edelim
28-05-2024, 14:30
Olur bana uyar
31-05-2024, 10:35
Herkese uygunsa 3.oturum için Cumartesi akşamı toplanalım.
Kusura bakmayın, bu akşam bir işim çıktı o yüzden bugün iptal
02-06-2024, 17:43
keşke şablonsuz oynasanız da herkes oyun bilgisini, planlama becerisini oyuna aktara bilse çok güzel olurdu, o zaman bu görsellerin gerçekten bir kıymeti olurdu diye düşünüyorum
02-06-2024, 19:11
Ne zaman olcak bir sonraki etkinlik? Bu arada sablon sadece kolaylik sagliyor zamandan tasarruf onun disinda zaten sablon da olsa once hangisini acacgin hangi uretimi yapacagin yine sana kalmis
02-06-2024, 19:20
(Son Düzenleme: 02-06-2024, 19:21, Düzenleyen: Sezar. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
(02-06-2024, 17:43)Feldmarschal : keşke şablonsuz oynasanız da herkes oyun bilgisini, planlama becerisini oyuna aktara bilse çok güzel olurdu, o zaman bu görsellerin gerçekten bir kıymeti olurdu diye düşünüyorum Üzgünüm ama etkinliğin ortasında pat diye çıkıp katılımcılara saygısız yapanların etkinliğe laf söyleme hakkı yok. Şablon herkese açık birşey kendinin de oluşturabildiğin birşey, internetden de indirilebiliyorsun. Oyunda olan herkese açık olan bir mekaniği yasaklamak doğru değil. O zaman itemleri de yasaklayalım o da haksız avantaj veriyor. (02-06-2024, 19:11)SoulForged : Ne zaman olcak bir sonraki etkinlik? Bu arada sablon sadece kolaylik sagliyor zamandan tasarruf onun disinda zaten sablon da olsa once hangisini acacgin hangi uretimi yapacagin yine sana kalmis Bu aralar biraz yoğunum Soul şimdilik perşembe 20.00 diyelim.
03-06-2024, 13:24
(Son Düzenleme: 03-06-2024, 13:37, Düzenleyen: Feldmarschal.)
(02-06-2024, 19:20)Sezar :(02-06-2024, 17:43)Feldmarschal : keşke şablonsuz oynasanız da herkes oyun bilgisini, planlama becerisini oyuna aktara bilse çok güzel olurdu, o zaman bu görsellerin gerçekten bir kıymeti olurdu diye düşünüyorum İtemlerle dediğimin alakası yok itemleri paranı biriktirip ihtiyacına göre alırsın o senin oyun bilgine kalmış. Ayrıca saat 8 de başlayacak oyun için 2 saat sizi bilgisayar başında bekleyip 10 da oyuna başladım pat diye ortada bırakacak olsam 2 saat beklemezdim onun için herkesin herşeye laf söyleme hakkı da vardır. Şablon indirince senin oyun bilgin becerini neyle ölçücez ben başkasının yaptığı daha iyi bi şablon bulursam senden iyi mi oynamış oluyorum, sonra lafa gelince önemli olan kaynak kontrolü oluyor. Kaynak kontrolü önemli olduğu kadar neyi nereye yerleştirdiğin de önemli. Sizin şablonla oynamak dediğiniz 6 aylık çocukların kare yi kareye, artıyı artıya yerleştirmesi gibi şablonlu oyuncaklar gibi :D sonra önemli olan kaynak kontrolü kolay gelsin arkadaşlar valla Anno kimine göre çocuk oyunu kimine göre strateji oyunu (02-06-2024, 19:11)SoulForged : Ne zaman olcak bir sonraki etkinlik? Bu arada sablon sadece kolaylik sagliyor zamandan tasarruf onun disinda zaten sablon da olsa once hangisini acacgin hangi uretimi yapacagin yine sana kalmis O zaman şablonsuz oynansın zamandan tasarruf edilecekse Multi değil single oynansın orda tecrübeni edinirsin multide kendin oynarsın yok item yasaklayalım falanla bu iş olmaz herşeyde kolaya kaçmakla oyun mu oynanır HOİ 4 te de herkes senin için fabrika kursun, ordu kursun ayarlasın Sovyet sınırına dizsin sonra sen devir al çünkü hem zamandan tasarruf hem de önemli olan birim kontrolü ve kaynak kontrolü kardeşim diğer şeylerin önemi yok(!) bunu her oyuna yayabilirsin bu zamandan tasarruf değildir bence kısmi de olsa hile gibi bişeydir. *Şimdi hile ne alaka diyenler için oyunu kolaylaştırmak için kullanılan ihtiyaçlar hiledir, bunun için kısmi hile yazdım
03-06-2024, 14:24
Bu bir deneme sınavı değil kimsenin oyun becerisini ölçmüyoruz, eğlenmeye bakıyoruz, biz kasıntı tipler değiliz, oyunu chill oynuyoruz, istersen 5 saat beklemiş ol oyunun ortasında rage quit attın mı attın, bu oyunun katılımcıları olan yafes soul yada bambu birşey söylenirse dinlenir. Ha keza ben yafeshanın birçok önerisini yerine getirdim. Bu oyunun kurallarını beğenmiyorsan ayrı bir etkinlik kurabilirsin, st forumu herkese açık bir forumdur.
03-06-2024, 16:05
keşke feldmarschal etkinliğe katılmadan önce şablon kullanılıp kullanılmayacağını sorsaydı.
bunlara gerek kalmazdı.
06-06-2024, 19:46
(Son Düzenleme: 06-06-2024, 20:10, Düzenleyen: SoulForged.)
Etkınlık ıcın beklemedeyız 20:00 da baslarız umarım
(06-06-2024, 19:46)SoulForged : Etkınlık ıcın beklemedeyız 20:00 da baslarız umarım @Sezar
11-06-2024, 21:35
(03-06-2024, 16:05)Bambukavak : keşke feldmarschal etkinliğe katılmadan önce şablon kullanılıp kullanılmayacağını sorsaydı. (03-06-2024, 14:24)Sezar : Bu bir deneme sınavı değil kimsenin oyun becerisini ölçmüyoruz, eğlenmeye bakıyoruz, biz kasıntı tipler değiliz, oyunu chill oynuyoruz, istersen 5 saat beklemiş ol oyunun ortasında rage quit attın mı attın, bu oyunun katılımcıları olan yafes soul yada bambu birşey söylenirse dinlenir. Ha keza ben yafeshanın birçok önerisini yerine getirdim. Bu oyunun kurallarını beğenmiyorsan ayrı bir etkinlik kurabilirsin, st forumu herkese açık bir forumdur. valla ben anno 1800 de şablon olayının olup olmadığını bile bilmiyordum sadece Anno 1400 de Duman mesela maksimum çiftlikten nasıl yararlanılır gibi bir şablon konusu geçmişti heralde onu hatırlıyordum ama onu da böyle aklında tutarak maksimum fayda sağlamak için yine kafanı kullanıyorsun bu :D kasmadan gerçekten çok zorlu olmasa da isterdim ki biraz zorlanalım yani hayal kırıklığı ile bazı şeyleri devam ettirmenin bir lüzumu olmadığı için çıktım oyun başıydı yani oyun ortasında bırakıp çıkmadım sonuçta. Kurallar da problem yoktu zaten şablonda bir kural değil bundan sonra konu açarken her şeyi yazarsanız iyi olur böylece kimse zamanından ayırarak beklemek zorunda kalmaz
13-06-2024, 15:54
Bugun devam edicek miyiz? Gecen hafta sezar yoktu kisa bitirdik ama bugun kaldigimiz yerden devam edelim 20:00 da.
17-06-2024, 23:34
Uygunsa bu çarşamba 8 de buluşalım
19-06-2024, 15:15
Ben gelırım ama tabi herkes burda olcaksa
|
|
Konuyu Okuyanlar: 18 Ziyaretçi