[MP] AoE3:DE - Multiplayer: Ocak 2025

Etkinlik İşleyişi
  • Oyuna sahip değilseniz Steam'deki ücretsiz demo versiyonu ile de multiplayer oynayabilirsiniz.
  • Age of Empires 3 cross-play desteklidir. İster Xbox ister Steam isterseniz de diğer platformlardan katılabilirsiniz.
  • Etkinlik sırasında Strategyturk Discord Sunucusu ses kanalları kullanılabilir.

Katılımcılar
@Athule
@Legnica
@ForzaEazgle4
@Joseph16
Ara
katılıyorum
Ara
katılıyorum
Ara
Katılıyorum.
Ara
Akşam 6 gibi gelenlerle mp gireriz. Forza ile yaptığımız coop campaignden bir görsel:

4okSfhY.png
[+] 1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
oynamak istediği medeniyette destesi olmayanlar bana yazabilir deste yapma konusunda yardımcı olurum eğer isterseniz kendi kullandığım desteleri görsel olarak paylaşırım
Ara
Ara
Bugünkü 4v4'den:

Ara
Benim paketin son kısmı ekrana yansımış, rakip Otto aşırı agresif oynadı fastfortress gidip desteden 2 falcon çektiği yetmezmiş gibi yeniçeri-obus kıtası ile destekleyip takım arkadaşımızı oldukça hırpaladı, bende yeniçeri-obüs kombosuyla oynuyordum, age2 kalıp sayıda üstün olmama rağmen rakibin falconet farkı menzile girmemi akılcı bir seçenek olmaktan çıkarıyordu, bu noktada destede tuttuğum 3 Deli(süvari) takviyesi kartımi agresif kullanmamış olmam savaşın kaderini belirledi, süvarilerimi ihtiyatlı  kullanıp topçusuna akın düzenledim bu saldırımı yeniçeri-obus kıtası ile destekledim, rakip makroda da iyiydi age 4 yapıp son resimde görüldüğü üzere takım sipahi kartıyla counter atağımızı hayattan kopardı fakat nihayetinde dirayetli oyunumuz zaferi getirdi
[+] 1 üye Legnica nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
s7xd9PJ.png

Bu senaryoları deneyelim bugün. Hangisiyle başlayalım istersiniz?
Ara
fark etmez hepsini sırayla oynayalım
[+] 1 üye Legnica nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
v5Oj7LE.png

Sir, you can't park there!
Ara
etkinliğin bu gününde 4 takımlı dereceli oyun oynadık hepsinden galip gelsek de 4. oyunda istediğim yetkinliği gösteremedim ilk 3 oyuna nazaran oldukça uzun sürdü @Athule ve @ForzaEazgle4 win için teşekkürler iyi oynadınız.
[+] 2 üye Legnica nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
harika bir rol dağılımı ile maçları kazanıyoruz iki kişi ağır piyade bir kişi de süvari üretimine odaklandığı zaman maçları kazanması çocuk oyuncağı oluyor
[+] 1 üye ForzaEazgle4 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Viyana Kuşatması:

Ara
üstün britanyalı kırmızı ceketliler ve sert disiplinli prusyalı uhlanlar osmanlı fransa ittifakına karşı viyana duvarlarını tarihe altın harflerle yazılacak bir özveri ile savunmuştur.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.