İleti Sayısı: 26
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
oynamak istediği medeniyette destesi olmayanlar bana yazabilir deste yapma konusunda yardımcı olurum eğer isterseniz kendi kullandığım desteleri görsel olarak paylaşırım
•
İleti Sayısı: 850
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
1
23-01-2025, 01:09
(Son Düzenleme: 23-01-2025, 01:22, Düzenleyen: Legnica. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
Benim paketin son kısmı ekrana yansımış, rakip Otto aşırı agresif oynadı fastfortress gidip desteden 2 falcon çektiği yetmezmiş gibi yeniçeri-obus kıtası ile destekleyip takım arkadaşımızı oldukça hırpaladı, bende yeniçeri-obüs kombosuyla oynuyordum, age2 kalıp sayıda üstün olmama rağmen rakibin falconet farkı menzile girmemi akılcı bir seçenek olmaktan çıkarıyordu, bu noktada destede tuttuğum 3 Deli(süvari) takviyesi kartımi agresif kullanmamış olmam savaşın kaderini belirledi, süvarilerimi ihtiyatlı kullanıp topçusuna akın düzenledim bu saldırımı yeniçeri-obus kıtası ile destekledim, rakip makroda da iyiydi age 4 yapıp son resimde görüldüğü üzere takım sipahi kartıyla counter atağımızı hayattan kopardı fakat nihayetinde dirayetli oyunumuz zaferi getirdi
İleti Sayısı: 850
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
1
23-01-2025, 15:47
(Son Düzenleme: 23-01-2025, 18:36, Düzenleyen: Legnica. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
fark etmez hepsini sırayla oynayalım
Imperium:
0
harika bir rol dağılımı ile maçları kazanıyoruz iki kişi ağır piyade bir kişi de süvari üretimine odaklandığı zaman maçları kazanması çocuk oyuncağı oluyor
Imperium:
0
üstün britanyalı kırmızı ceketliler ve sert disiplinli prusyalı uhlanlar osmanlı fransa ittifakına karşı viyana duvarlarını tarihe altın harflerle yazılacak bir özveri ile savunmuştur.
•