Navarra üstünde bulunan vicyaza şehrini aldığımda şehrin direkt olarak bana geçeceğini düşünmüyordum. Orasına Emevilerden önce saldırmak ve almak çok daha işime geleceğinden saldırdım ancak sanırsam orda bulunan oyuncunun son toprağıymış. Kendime vassal olarak gelmesini tercih ederdim ancak anlamadığım birşekilde toprak direkt bana geçti ve oyuncunun game over yemesine vesile oldu. Yaptığımdan pişman değilim normalde direkt olarak yapacağım bir hamleyi sırf orada oyuncu var diye değişterecek bir oyun tarzına sahip değilim ancak bu şekilde sonuçlanacağını bilseydim oyuncuyu bağımsız yaparak kendime bağlamayı tercih ederdim.
Not: Oyuncusu gelirse vicyaza'yı kendisine geri vereceğim. Açtığım savaşta ki asıl amacım bölgenin emevilerden önceki sahibi olmaktı. Vassal alırsam oyuncununda Fransa korumasından faydalanacağını düşünmüştüm.
Not: Oyuncusu gelirse vicyaza'yı kendisine geri vereceğim. Açtığım savaşta ki asıl amacım bölgenin emevilerden önceki sahibi olmaktı. Vassal alırsam oyuncununda Fransa korumasından faydalanacağını düşünmüştüm.