12-02-2024, 13:41
(Son Düzenleme: 12-02-2024, 13:43, Düzenleyen: Val Thorne. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
Pagan isyanları yüzünden etkinlik gününün ilk yıllarında 5 toprak kaybettim. İsyan tamamlandıktan sonra event askeri olarak 16k askeri olmasından kaynaklı, Hem Bizans'ı hem de Bulgaristan'ı 2 kere yenip o isyan lideri Sırbistan Krallığını kurdu devamında Bizans ile savaşırken savaş sırasında varisi olmadan öldü. Yeterli güce ulaşınca ve Sırbistan'ın event askerleri azalmaya başladığında kutsal savaş yoluyla kaybettiğim toprakları geri aldım.
Oyunun devamında Bulgaristan'la yaptığım savaşlar sonucu çok güçsüzleşen Bulgaristan'ın en büyük topraklarını kolay bir savaş yoluyla Bizans aldı. Doğumda ilk defa bu kadar stabil bir yönetim oluşturan Bizans ile batımda bir çocuk Karling tarafından kurulan devasa bir Frankiya var. Umarım hedeflerime ulaşmaya çalışırken zorluk çıkartmazlar.
Oyunun devamında Bulgaristan'la yaptığım savaşlar sonucu çok güçsüzleşen Bulgaristan'ın en büyük topraklarını kolay bir savaş yoluyla Bizans aldı. Doğumda ilk defa bu kadar stabil bir yönetim oluşturan Bizans ile batımda bir çocuk Karling tarafından kurulan devasa bir Frankiya var. Umarım hedeflerime ulaşmaya çalışırken zorluk çıkartmazlar.