28-06-2019, 11:22
açılan her savaşı kaybedecegim için hamburgla oynamam imkansız hale geldi 3 e bölünmeden de ceza almaması bohemyanın. oyun istegini bitirdi. herkeze kolay gelsin
[MP] EU4 - Alternatif Multiplayer: Haziran 2019
|
28-06-2019, 11:22
açılan her savaşı kaybedecegim için hamburgla oynamam imkansız hale geldi 3 e bölünmeden de ceza almaması bohemyanın. oyun istegini bitirdi. herkeze kolay gelsin
28-06-2019, 14:50
Sipariş ceza verilmiyor bu etkinliklerde. Bir başka oyuncuyu bölen herkes ilk eyleminde uyarı cezası aldı. Ülkenin 'kural ihlaliyle' oynanamaz hale getirildiğine de inanmıyorum, kural ihlali olmadan anlaşma imzalansa ortadaki değil kenardaki topraklar serbest bırakılacak/iade edilecekti - savaştan yine aynı yıpranmayla çıkılacak, belki 1 toprak az kaybedilse dahi nihai sonucu değiştirmeyecekti.
28-06-2019, 15:05
(27-06-2019, 20:23)Wodan :(27-06-2019, 12:37)Aytaç : Her mazluma koruma sağlayan Şah, Cenevizlileri de yalnız bırakamazdı. Fakat bu dostane ilişkileri bir vesile olarak görmekteydi. Şah İsmail bu yüzden islam dünyasının hakimi olmak ve İslam'ı yaymak üzere koruması altındaki tüm ehl-i kitaptan olan devletlerin krallarına, düklerine elçiler göndererek onları islama davet etti. Peygamberin yolundan giden Şah, onun gibi İslam'a davet yapmanın en doğrusu olacağını düşünüyordu.Ezeli ve ebedi dostumuz İslam dininin en büyük temsilcilerinden Pers İmparatorunu selamlar yüce tanrıdan kendilerine sıhhat ve daima zafer dileriz. Kudretli Gürcü Kralı'na Elimizde avucumuzda hiçbir şey kalmadı. Halkımız aç, sefil hallere düştü. Bir yanda büyük rus hükümdarı Novgorod, bir yanda İran Şah'ı yardımlarını esirgemezken. Zalim olarak isimlendirilmemiz inanın bizi derinden yaraladı. Şah'ın size de bize de efendi olarak hitab etmesinde bir art niyeti olduğunu düşünmüyoruz. Şüphesiz ki siz Kraliçe Tamaraların, Kral Davidlerin soyundan gelen büyük bir kral, biz ise parasıyla başa geçmiş sonra o parayı da kaybetmiş aciz bir şehir valisiyiz. Kutsal annemizin merhamet ve sevgisiyle barış içinde yaşayabileceğimiz bir çözüm yolu bulmayı umuyoruz.
28-06-2019, 15:50
bohemyada ceza almayacagını bilerek bu suçu işledi. neyse daha fazla konuşmaya gerek yok gören gözler görüyor heryşeyi görmeyenlere laf işlemez.
28-06-2019, 18:32
Litvanya boşta ise Litvanya ile oynamak istiyorum teşekkürler.
bak duman geçen hafta toton savasımdan sorna bohemya totona daldı ve barısırken 5 dakika bölmemek için totonu çabaladı ülkeyi bölmek yasak senin sınırından almak zorundayım dedi bende ona oyuncu ulkesi degil dedim bölebilirsin dibimden toprak alma dedim vodiiana dahi mesaj attı. yani ulke bolme kuralını en iyi o biliyor kasıtlı olarak hamburga bu darbeyi vurdu bir daha topralanmamam iicn simdi 2 tanede isyan cıksa tek toprak devlet olucagım. bohemyanın yaptıgı kural ihlali degil kasten zarar vermek sen hala bu olayi anlamıyorsun. eger tek kelime yalanım varsa bohemya gecen hafta toton savasından sonraki konusmalarımızı teyit etsin. bu kasten yapilmis olay diyoruz hala uyardım.... hala siparisle ceza kesemiyoruz gibi laflar söylüyorsun.
29-06-2019, 00:44
Son kez soyluyorum, ben mumkun oldugunca kurallari cignememek icin hassasiyet gosteren bir oyuncuyum. Gecen hafta totonu bolmemek icin cabaladim evet hatta dedigin gibi Voidiana sordum Toton rq attigi icin ulkesini bolmemde sakinca var mi diye, bolemezsin cevabini alinca bolmedim.
Seni bilerek bolmedim once de soyledigim gibi tek toprak alip release edilebilen ne varsa ettim, o arada gozumden kacmis anlasma sonucu senin bolundugun. Daha once de multiplayerlarda kural ihlali yaptigim oldu ama hicbiri kasti degildi. Neyi bilerek yaptim onu da soyleyeyim, bana karsi cikmaya basladigin anda seni yikmaya oynadim bu net, ama yikma amaciyla "kural ihlali yapmayi goz onune alip" seni bolmek planimin bir parcasi degildi hatta aklimdan bile gecmedi. Tek planim %100 anlasma alip seni mumkun oldugunca kucultmekti bu kadar.
29-06-2019, 01:14
daha öncede kural ihlalleri yaptın ve sana major devlet verildi harikasiniz.
29-06-2019, 15:22
Bu akşam katılmayacagımi için Ajuuaaran'a geçmek isteyen geçebilir
29-06-2019, 18:30
Orissa çok agresif fakat bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın yakında tribütorylikten çıkabilirz
29-06-2019, 19:15
Bu akşam katılamayacağım, Ceneviz valiliğine aday olan biri geçebilir.
29-06-2019, 19:45
29-06-2019, 19:54
bi oyun için neden bu kadar çok tartışıyorsunuz eğlenmenize bakın. gelmiyim oraya capitalinizi işgal ederim :D
29-06-2019, 20:19
Devlet-i Macaristan ülkemde gelecek görmediğim için devam etmiyorum.Geçmek isteyen birisi varsa geçebilir.Yalnız Lika'yı Venediğe vermesin.
29-06-2019, 20:32
1525 Önerilen Ülkeler Haritası
29-06-2019, 20:44
voidan arkadaşlık isteğini kabul edermisin steamden
29-06-2019, 20:46
Hayır, ben orissaya boyun eğmeyi tercih ederim, çine eğmektense
Orissayla herhangi bir savaşı göze alamam, çin sorunuyla ilgileneceğim @BeRDuSH orissayla her türlü iş birliğine açığım
29-06-2019, 20:50
Oda kuruldu, şifre st
29-06-2019, 21:02
hamburga koruma atın 5 10 yıl
|
|