İleti Sayısı: 1,370
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
4
Avrupa´ya yayılma nedeni Western´lik olabilir ki oyunun en saçma şeyi şu batılaşma saçmalığı.Her şeyinle batılaşıyorsun eline ne geçiyor 2-3 decision techte hızlanıyorsun.Onu geçtim teknoloji için rönesansa ihtiyaç var sanki çok saçma bir sistem.
•
İleti Sayısı: 26,422
Imperium:
139
18-08-2015, 16:28
(Son Düzenleme: 18-08-2015, 16:32, Düzenleyen: Duman.)
Bu arada YENİ KURAL
- Oyun esnasında oyuncuların davranışları, yaptıkları olası kural ihlalleriyle ilgili genelden veya özelden oyunun yöneticisine yazmak bundan böyle yasak. Eğer şüphelendiğiniz, şikayetçi olduğunuz bir durum varsa oyun sonrası bana bildirebilirsiniz veya bu konuda yazabilirsiniz. Ancak oyun esnasında bu hareketi yapmayın.
Topu topu 2 saat oyun oynuyoruz onu da dün milletten gelen şikayetleri okumakla - şikayet edilen oyuncularla konuşmakla vs. geçirdim. Bundan böyle sistemi değiştiriyoruz. Oyun esnasında şikayet vs. yok.
Bu hareketi yapanlar şikayet ettikleri kişinin alacağı cezadan daha yüksek cezalar alabilir. (Perma-BAN)
•
İleti Sayısı: 11
Imperium:
0
Hocam ama o geçen 6. sayfada resimde yok gözüküyodu
•
İleti Sayısı: 48
Imperium:
0
Katılım için ek paket imkanlarını host karşılıyor değil mi?
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Evet, host hangi DLC'lere sahipse oyuncular da yararlanıyor.
Aşağıdaki 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Duman
İleti Sayısı: 48
Imperium:
0
Tamamdır. O olayı biliyordum ama son dlc de kapattıklarını söylemişlerdi. İçim rahatladı.
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Ben tüm DLC'lere sahip olduğum için yanlış biliyor da olabilirim.
•
İleti Sayısı: 99
Imperium:
2
Dünkü mp'ye benzer bir mp olursa bugunden sonra oyuna devam etmiyecegim, şimdiden belirteyim istedim.
A leader is a dealer in hope
•