İleti Sayısı: 26,402
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
18-08-2016, 13:24
(Son Düzenleme: 18-08-2016, 13:29, Düzenleyen: Duman.)
Öyleyse durum daha sıkıntılı. Çünkü ben savaşa bile çağırılmadım.
Savaşa çağırılsaydım 3 aylık call to arms süresince HRE'deki küçük her devlete müttefiklik atar savaşa girdiğimde İmparator olarak tüm HRE'yi savaşa sokar ikinizi de %100 warscoreluk işgalden geçirirdim. Üzücü olmuş.
Bu multiplayerda da pek bir şanssızım. İmparator olmama rağmen Burgundy'i alamamalar vs.
•
İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Harbiden ha au oynayacak adam deneyimli olmalı. Çevredeki her devletin dogrudan yada dolayli olarak hre içerisinde gözü var ve Osmanlı gibi bir devletle ne yaparsanız yapın kanlı bıçaklı oluyorsunuz. Muhtemelen Macaristana savaş açıldığı için brandenburg cagrilmamistir.
Aşağıdaki 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Leon
İleti Sayısı: 865
Imperium:
11
"Ming Kamchatka"
İleti Sayısı: 529
Imperium:
1
18-08-2016, 16:37
(Son Düzenleme: 18-08-2016, 16:43, Düzenleyen: Leon.)
Sayın Papa hazretleri sizi bir konuda uyarmak istiyorum.
Bildiğiniz üzere Hospitalier Şovalyelerinin tek koruyucusu yüce Venedik Cumhuriyetidir.Akdenizde kalan bu son kaleyi Osmanlı kafirlerine karşı korumanızı , eğer kaleye saldırı halinde bir haçlı seferi yapmanızı istiyorum.
RP Dışı:40 yılda bir Papalık oynanıyor Avusturya'nın yaptığı hataları kapamak için haçlı seferi olabilir.
@ Fire
•
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
Haçlı seferi zaten papa tarafından ilan edilmiş olup gerekli endişelerinizi anlıyoruz lakin şuan papalık mevcut bir siyasi krizin içerisindedir papanın duasından başka malesef şu durumda veremez
Rp dışı:Osmanlının fransaya kadar ae yapması gerçekten korkutucu ama şuan ki avrupadaki kriz çözülmeden elim kolum bağlı kalacaktır
•
İleti Sayısı: 106
Imperium:
0
(18-08-2016, 13:24)Duman : Öyleyse durum daha sıkıntılı. Çünkü ben savaşa bile çağırılmadım.
Savaşa çağırılsaydım 3 aylık call to arms süresince HRE'deki küçük her devlete müttefiklik atar savaşa girdiğimde İmparator olarak tüm HRE'yi savaşa sokar ikinizi de %100 warscoreluk işgalden geçirirdim. Üzücü olmuş.
Bu multiplayerda da pek bir şanssızım. İmparator olmama rağmen Burgundy'i alamamalar vs.
Duman haline şükret senden daha da şansızları var. Ben burgondy aldım da ne oldu. idiot ruler ve heirlar sağolsun iberya dışına daha henüz çıkamadım. ama @ Redtay haberin olsun kıtayı çoktan keşfettim. Artık kadim dostum Fransa sağolsun weak heir mış fln. problemlerim de yok. kısaca ''Tyrell'' misali yavaş yavaş güçlenerek büyüyorum. ;)
•
Imperium:
139
Abi Kastilya ile hem erkenden Iberian Wedding almışsın hem de üstüne Burgundy Inheritance sana gitmiş şanssızım mı diyorsun? :D
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Fire
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
Şansızım demek biraz abez kaçıyor şuan oyun hatası yapmış olmasan avrupadaki en güçlü devlet olabilirdin bir rulerın kötü diye kendini şansız ilan edemezsin
•
İleti Sayısı: 319
Imperium:
0
18-08-2016, 17:28
(Son Düzenleme: 18-08-2016, 17:29, Düzenleyen: Furkovic.)
Şu Kastilya bende olsa Roma İmparatorluğunu kurardım , En başta senin oyun bilgisizliğinden hata yaptın @ EthemSisli ama sonra acemi şansı yüzüne güldü, normalde burgundy kralı ölmez ölürse bile hre imparatoruna kalır ama bu sana kaldı .Senin çokdan iberyayı birleştirirp afrikada tunusa kadar alman lazımdı.
Yardım almaya alışan emir almaya da alışır.
•
İleti Sayısı: 368
Imperium:
2
Arkadaşa bir snickers verelim.
Imperium:
0
18-08-2016, 17:53
(Son Düzenleme: 18-08-2016, 17:54, Düzenleyen: EthemSisli.)
@ Duman , iberya weddingi tam zamanında aldım ama burgondy konusunda haklısın, :D
@ Fire, kardeşim oyun başından beri ruler sıralamam 100, 000, 200 daha ne olsun bir tane 661 heirım vardı tam tahta geçeceği sırada öldü. Evet başta ki hatayı yapmasam belki bütün orta ve Güney Amerika bana kalıcaktı ama hatamı telafi etmeme rağmen sırf rulerlar yüzünden Expans ideayı geç açıp ve idea kasmamda çok uzun sürdü. Bak sırf rulerım yüzünden her şeyim tam olmasına rağmen adm 10 level yapıp ispanya kuramıyorum. tabi elimde de çok bekletince adamlar isyan etti sonunda. Tek bir idiot ruler önemsiz dediğin gibi ama ard arda gelen idiotlar sürüsü ve bunları telafi etmek uğruna alınan +2'li advisorlar ekonomimede çok zarar verdi ve bütün bu durum çok kötü ve şansız bir durum. Ama herşey sonuç olarak başta yaptığım hataya bağlanıyor orası ayrı ve kabulleniyorum. (L)
@ Furkovic , dediklerin başta yaptığım hata olmasa kabul doğrudur. Avrupa'nın bütün dengesini alt üst ederdi hatta ama şu haldeyken emin ol yapılabilecekler arasında en iyisini yapmaya çalışıyorum. (Y)
•
İleti Sayısı: 112
Imperium:
0
Benim yerimde @ Furkovic olsaydı iberbaya girerdi ve ispanyayı 2. gün yıkardı. Bu da oyuna bakış açımızı yansıtıyor.
•
İleti Sayısı: 731
Imperium:
3
(18-08-2016, 13:24)Duman : Öyleyse durum daha sıkıntılı. Çünkü ben savaşa bile çağırılmadım.
Valla savaş ekranında HRE imparatoru olarak düşman müttefikleri kısmında gözüküyordun, neden çağrılmadın bilemedim.
•
İleti Sayısı: 148
Imperium:
1
@ Poyraz abi sıradağları almışsın zaten :)
Ya şu @ EthemSisli ye de eleştirilerinizi biraz yapıcı yapın artık, gerçekten iyi sabır varmış kendisinde :(
@ Steafun o snikırs'ı ben alsam ?
Open Up Tech, Build Up Economy, Let Mercenaries Swarm Through
•
İleti Sayısı: 112
Imperium:
0
19-08-2016, 13:05
(Son Düzenleme: 19-08-2016, 13:58, Düzenleyen: Blackwhist.
Düzenleme Nedeni: yazım hatası
)
@ WesternFront o sıra dağlar kanla sulandı eğer ben müdehale etmeseydim aragon ve naples ispanyadan ayrılacaktı. Bütün savaşı ben yaptım ispanya neredeyse hiç birşey yapamadı.
Aşağıdaki 1 üye Poyraz nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Poyraz nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• WesternFront
Imperium:
11
Resim bozuk kusura bakmayın :D
Bazı arkadaşların durumu özetlersek;
Imperium:
139
Multiplayerda olmayanlara soralım, takip ettiğiniz kadarıyla mpdeki favori ülkeniz hangisi?
Öne çıkabilecek ülkeleri sayayım.
•
Imperium:
11
Papa ve Ming
Neden? Çünkü birisinde iman power diğerinde ise manpower var
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
(19-08-2016, 14:00)Blackwhist : Neden? Çünkü birisinde iman power diğerinde ise manpower var
Hahahahah.
Benim favorim de Ming.
•
Imperium:
0
(19-08-2016, 13:59)Duman : Multiplayerda olmayanlara soralım, takip ettiğiniz kadarıyla mpdeki favori ülkeniz hangisi?
Öne çıkabilecek ülkeleri sayayım.
Kardeşim koskoca İberya Birliği niye yok listede? Biz Muz Cumhuriyeti miyiz?
:D :') :D
Göreceksiniz ama gün gelicek hepiniz yalvaracaksınız bana :')
|