22-08-2016, 11:31
asyaya oyuncu gelmesine ben şahsım adına karşı değilim.hatta destekliyorum. ama gelen oyuncu isviçre veya polonya gibi yapacaksa gelmesin.
geçen bölüm bukharaya oyuncu aldınız. 1 saat oynayıp gitti.sonra diyorsunuz ki asyada denge yok. asyadaki dengeyi ben yapmadım. bu oyuncuların ve oyun düzenleyicisinin suçudur.
bilahare bu oyun herkese açık ise herkes heryere gidebilir. yeter ki ciddi oynasın. kimse de şu niye şurda bu niye burda dememeli.
delhiye mi gelmek istiyor adam. buyursun gelsin.
isterse gelsin benim göbeğimn dibine yerleşsin farketmez.
artık yeter yani. saçma sapan suçlamalarınız tavrınızdan gına geldi.
BİR DAHA VE SON KEZ YAZIYORUM..BAS BAS BAĞIRDIM. AFRİKAYI HİNDİSTANI ASYAYI BOŞ BIRAKMAYIN DEDİM. DİNLEMEDİNİZ. ŞİMDİ CİYAKLAMANIZ BENİ ENTERESE ETMİYOR.İSTEYEN İSTEDİĞİ YERE GELSİN.
saygılar.
geçen bölüm bukharaya oyuncu aldınız. 1 saat oynayıp gitti.sonra diyorsunuz ki asyada denge yok. asyadaki dengeyi ben yapmadım. bu oyuncuların ve oyun düzenleyicisinin suçudur.
bilahare bu oyun herkese açık ise herkes heryere gidebilir. yeter ki ciddi oynasın. kimse de şu niye şurda bu niye burda dememeli.
delhiye mi gelmek istiyor adam. buyursun gelsin.
isterse gelsin benim göbeğimn dibine yerleşsin farketmez.
artık yeter yani. saçma sapan suçlamalarınız tavrınızdan gına geldi.
BİR DAHA VE SON KEZ YAZIYORUM..BAS BAS BAĞIRDIM. AFRİKAYI HİNDİSTANI ASYAYI BOŞ BIRAKMAYIN DEDİM. DİNLEMEDİNİZ. ŞİMDİ CİYAKLAMANIZ BENİ ENTERESE ETMİYOR.İSTEYEN İSTEDİĞİ YERE GELSİN.
saygılar.