İleti Sayısı: 1,419
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
25
Tamam multiplayer'ı kapatıyorum . Bundan sonra bir daha Multiplayer kurma gibi bir denemem olmayacak merak etmeyin.
•
İleti Sayısı: 26,422
Imperium:
139
05-12-2015, 19:33
(Son Düzenleme: 05-12-2015, 20:23, Düzenleyen: Duman.)
Sonlandırılan mplerde konular kilitlenmiyor veya silinmiyor. Boşu boşuna da oyunculara veya topluluğa tavır almana gerek yok ben kaç multiplayer kurdum bana neler dendi kurduğum oyuna neler dendi neler yapıldı hala oyun kuruyorum çünkü işin eğlencesindeyim, senin de böyle olman gerek. Davetiye ile mp fikri güzel bir fikirdi ancak bana kalırsa çok fazla kişiye ve muhtemelen kişiliğinden emin olmadığın tanımadığın kişilere davetiye gönderdin. Bunun yanı sıra oyununa forumdan olmayan yani diğer oyuncuların tanımadığı kendi arkadaş grubunu dahil etmen ve bu kişilerin müttefiklik sebebi olarak 'çünkü elbruz benim arkadaşım' şeklinde potlar kırması da ayrı zarar vermiş olabilir etkinliğin yapısına. Açık konuşayım ben davetiye ile mp yapsam oyuncu sayısı belki 6 olur 7. oyuncuyu almam.
•
İleti Sayısı: 26,422
Imperium:
139
Olur öyle şeyler redtay tepki verilmesi doğal, benim mplerimde kaç kez mpden attığım veya mpden olaylı bir şekilde ayrılan oyuncu belki 1 değil ama 2 mp sonra yine geldi oynamaya. Sadece bana gıcık olanlardan bile bir mp kadrosu kurarsın :D Steamde silmeler de olur her şey olur önemli olan kişisel problemler doğmaması.
•
İleti Sayısı: 803
Imperium:
8
Beyler OYUN oynadığınızın farkındasınızdır umarım argo boyutlarına kadar varan tartışmalara gerek yok birlikte eğlenemiyorsanız basitçe ayrılın kargaşa çıkarmanın alemi yok. Zira hem sizin eliniz yoruluyor hem de forumun kuralları çiğneniyor huzur da kaçıyor. Hepiniz biraz da olsa birbirinize kredi verseniz hoşgörü gösterseniz böyle durumlarla karşılaşmayız.Alt tarafı bir OYUN unutmayın.
•