İleti Sayısı: 26,428
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
MetaGaming daha çok CK2 etkinliklerinde boy gösteriyor, EU4'te competitive mecrada pek görülmediler.
•
İleti Sayısı: 94
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Adam kendi saldırıyor daha sonra karşılık alınca toxiclik mi sayılıyormuş bu? Aynı şekilde bende çok güzel eleştiri yaparım haksızlığa karşı, yaptım da. Oyunu mplikten çıkaran tüm hatalarını buraya yazacak olsaydım malum kişinin, okuyanların okumaktan canı sıkılır çıkar giderdi. Oyunu oynayan bir çok kişide farkında zaten de kimi dillendiriyor kimi susuyor işte.
•
İleti Sayısı: 1,156
Imperium:
10
Yorum yazacaktım da yazmayacağım artık ne desem anlamamak için inat ediyorsun. Neye toxic dediğimi bilmiyorsun. Dumanın rehberlerini gerekli en kısa sürede bekliyoruz
•
İleti Sayısı: 38
Imperium:
0
Raijin sana çok gülüyorum
•
Imperium:
10
Bende seni kaale almıyorum istediğini yapabilirsin :)
•
İleti Sayısı: 721
Imperium:
0
Gülmek iyidir arkadaşlar ömür uzatır.
Aşağıdaki 1 üye villager nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye villager nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian
Imperium:
0
Raijin sayesinde ömrümüz uzuyor sağ olsun
•
İleti Sayısı: 3,510
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
51
Raijin çağırdı geldik. Beğeni atıyoruz yorumlarına. Her zaman beğeni atmak için burdayız. (!) [Parantez içine ünlem koymasam ironi olduğunu anlamayacağınızı düşündüm nedense...]
Imperium:
0
Aytaç gaming nedir açıklar mısın sayın aytaç
•
İleti Sayısı: 26,428
Imperium:
139
Aytaç Gaming insanın üstüne yakışanı al-ver yaparak elde etmesidir.
•
Imperium:
10
Toxic ve peşkeş gaming için rehber hazırlmana gerek yok duman. arkadaş sayesinde detaylı şekilde öğrendik
•
İleti Sayısı: 3,510
Imperium:
51
Herkes benim kadar iyi oynayacak diye bir şey yok. Rehberler sizi ancak bana yaklaştırır ama benim kadar iyi olabileceğinizi sanmıyorum.
Aşağıdaki 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian
İleti Sayısı: 795
Imperium:
12
Beyler birbirinize en iyi laf sokma yarışını bitirseniz artık sizin için de daha iyi olacak.
Ayrıdan buna çanak tutanları da kınıyorum.
Kabak tadı verdiniz
•
Imperium:
0
Abi gerçekten bunla övünüyor musun fiilen katıldıgın bütün savaşları kaybettin fransa ile danimarkanın ordu gücünü karşılaştırıyosun o zaman 150 gemiyle sizin 500 600 taneye gemiye vurdugumuda unutmamıssındır
•
Imperium:
10
rage quit atıp çıktın gittin, bize işkence rus a gelince peşkeş. oyunda değilsin artik ortalığı karıştırmak için aytaç a bile salça oldun. ben övünmüyorum sadece senin ne kadar boş yaptığını gör diye yazıyorum. vurmayayım diyorum ama zorla kaşınıyorsunuz arkadaş...
•