Fransa'nın İtalya'ya karşı herhangi bir agresifliği oyunun başlangıç tarihinden itibaren olmadı. Orada husus Fransa'nın İtalya'daki dengeleri korumaya çalışması, yani Toskana'nın Savoy'u yiyememesi. Toskana Savoy'u yemesin diye de Savoy'u ben koruyorum tıpkı Toskana Avusturya ve Savoy beni tehdit ediyor dediğinde ona garantörlük attığım gibi. Fatihin denemesi neymiş Hollanda İtalya Saksonya ile müttefik olup İspanya'yı özgürleştirmek mi? Bırakacaksınız bu işleri biz bu oyunu tek başımıza oynayamıyoruz o sebeple her oyunda 4-5 kişi birleşiyoruz diyin kendinizle barışık olun.
Bu vakte kadar tek başına diğer oyunculara karşı bir savaşa girip kazandığından şüpheliyim Gaul. İstediğin toprakları söyleyip sattırarak alıyorsun iyi ilişkilere sahip olduğun oyunculardan, diğer oyuncularla ise anlaşıp konuşarak oyundaki diğer büyük devletleri yıkmaya oynuyorsun her oyunda olduğu gibi. Lafımı esirgemem, oynayış tarzına duyduğum saygı sıfır. Ben çok uğraştım kendinizi geliştirin diye ama olmuyorsa olmuyor.
Oyunlar değişiyor, versiyonlar yamalar değişiyor, ülkeler değişiyor ancak olan şey hiçbir zaman değişmiyorsa bunun açıklaması basittir.
Bu vakte kadar tek başına diğer oyunculara karşı bir savaşa girip kazandığından şüpheliyim Gaul. İstediğin toprakları söyleyip sattırarak alıyorsun iyi ilişkilere sahip olduğun oyunculardan, diğer oyuncularla ise anlaşıp konuşarak oyundaki diğer büyük devletleri yıkmaya oynuyorsun her oyunda olduğu gibi. Lafımı esirgemem, oynayış tarzına duyduğum saygı sıfır. Ben çok uğraştım kendinizi geliştirin diye ama olmuyorsa olmuyor.
Oyunlar değişiyor, versiyonlar yamalar değişiyor, ülkeler değişiyor ancak olan şey hiçbir zaman değişmiyorsa bunun açıklaması basittir.