[MP] EU4 - Multiplayer : Ocak 2016
Bu akşam işim çıktı yazamadım gelemeyeceğimi. Tam internet cafe'ye gittim elektrikler gitti :/
Ara
England2.png

İngiltere, küstah anakara güçleri Fransa ve Kastilya'ya açtığı savaşlarda şuana dek 70'i aşkın düşman gemisini batırmıştır. Bunun yanı sıra Fransa ve Kastilya'nın yeni kurulmakta olan kolonileri yakılmış, mevcut kolonileri ise isyan noktasına gelmiştir. Yeni kıtaların sahibi İngilteredir, her iki ülke de bu gerçeği kabul edip İngiltere Kralından izin almaksızın koloni gönderememe antlaşmasına imza atana dek bu ülkelerin denizaşırı ticaretini bitireceğiz, mevcut kolonilerini işgal edip Avrupa kıtasından çıkamaz hale getireceğiz.
(09-01-2016, 23:44)GamerGenc : Bu akşam işim çıktı yazamadım gelemeyeceğimi. Tam internet cafe'ye gittim elektrikler gitti :/

Senin ülke gümbürtiye gitti.
Keşke elektör bir devlet seçseydim şimdi işler çok karışık :/.
Ara
İstatistikleri merak ediyoruz.
G0kMNN.png
[+] 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
pBED3L.png
G0kMNN.png
Ara
Yaklaşık bir buçuk saatir internetim bölgesel bir arızadan ötürü kesikti, şuanda geldi ancak çok yavaş. Dolayısıyla internette düzelme farketmezsem bu akşam multiplayer olmayacak gibi görünüyor.
Umarım düzelir.Düzelmez ise oynanmayacak kadar kötü mü?
Ara
(10-01-2016, 17:21)Duman : Yaklaşık bir buçuk saatir internetim bölgesel bir arızadan ötürü kesikti, şuanda geldi ancak çok yavaş. Dolayısıyla internette düzelme farketmezsem bu akşam multiplayer olmayacak gibi görünüyor.

michael-scott-no.gif
G0kMNN.png
[+] 2 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Talep olursa denenebilir.
İnternet şuanda normal görünüyor, oyun var.
[+] 3 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Kuruldu.
Internetim kesildi , en kısa sürede rehost yapılırsa sevinirim.
Ara
Rehosttayız.
Duyuru bir ülke yıkılmadan başka ülkeye geçilemez kurali Duman yenilirse dumanı yrnen oyuncu atılır ve duman yeni ülke seçer. Rp olan bir mp de ingiltere kralına adam ol demek bile yasak dumanın krallıgına laf söyleyen atılır ... Bilginize oyunun devamında herkese basarilar diliyorum kg.

Son savaşin sonucu olarak Fransa ve Kastilyanın varını yokunu koyarak bastigi 105 carrack 90 ingiliz carrackini sulara gömmüştür. Fransa zaferi yaşayamadan mp den atılmış İngiltere oyuncusu kurallara aykırı olmasına rağmen ülke degiştirmiştir ....
Denemeyi bilene imkansız yoktur.

- III.Alexandros (Büyük İskender)
Ara
Oyundan ayrıldım,herkese iyi oyunlar dilerim.

Devletim Münster idi ve Hannover'ı kurmaya ardından HRE'yi ele geçirmeyi garantilemiştim.Oyuncular arasında muhtemelen en iyi tech/idea sayısına sahiptim.Münster oynayacak arkadaşa şimdiden başarılar dilerim.

Ayrıca Fransa ile dost olduğumu ve ya özelden tanıdığımı düşünen varsa tamamen yanılıyor oyun boyunca Fransa etkisi altına girmeyi reddetmiş ve olabilecek bir yıkımı bile göze almış idim.
Arkadaşı gerçekte de tanımıyorum bir cümlelik bir sohbetimiz bile olmamıştır.
[+] 1 üye SatanistKesenKedi nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Hakkın yanında olan adam oyun başından beri annexlemeyi dusundugum adam .. Gel korumama gir dedigimde her seferinde reddeden adam . Adam gibi adam.
Denemeyi bilene imkansız yoktur.

- III.Alexandros (Büyük İskender)
Ara
Ben ülkemi bana oldukça yakın bir ülkenin oyuncusu mpden atıldığı ve host olduğum için değiştirdim, ileride İngiltere olarak fırsat yakalasam ve AI veya yeni oyuncunun kontrolündeki Fransa'yı işgal etsem multiplayer oyuncuları arasında 'eski oyuncuyu attı Fransayı aldı' şeklinde bir dedikodu olabilirdi, bu sebeple ülke değiştirdim.

Bazı arkadaşlar için yenilmez görünüyor olabilirim ama @jax61 bilir benim 2 topraklık ülkeyle bitirdiğim multiplayer da var, herkes yenilir sonuçta bu bir oyun. Fransa'nın atılması oyun içi rahatsız edici ve laubali uslubuyla ilgili - ki daha önceki birkaç mpden benzer sebeplerle atılmış olmasına rağmen hata yaparak bu multiplayerda kendisini oyuna aldık.

Onun yanı sıra SatanistKesenKedi'nin multiplayerdan ayrılışı multiplayerlara farklı yaklaşımından kaynaklanıyor. O husus tartışılabilir (oyuncular ne olursa olsun atılmamalı mıdır? sınırları aşan oyunculara ne gibi cezalar verilebilir vb.) ama ben benim etkinliklerimde belli çizgiyi aşan hareketlere müsamaha göstermiyorum, yakın zamanda bir değişiklik olacağını da düşünmüyorum.
[+] 3 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Kim neylesin Asya varken Avrupayı!

مرحبا بكم في آسيا عالمية | Selamat datang di Asia yang Universal | 欢迎来到亚洲通用 | Asya Evrensel'e Hoşgeldiniz | Добро пожаловать в Азия Универсал | به آسیا جهانی خوش آمدید | Chào mừng đến châu a phổ

W1gGj8.jpg

:P
G0kMNN.png
[+] 2 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Topluca göç mü ettiniz la. :D

Şimdi 2 sorum olacak, Hindistan niye boş, ceylon full annex yedi mi bunların cevabını istiyorum acil ;P
Ara
dk8OkV.png
G0kMNN.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.