Durumu yukarıdada açıkladım osmanlıya zaten wp attım ama arkadaş warscore'dan dolayı toprak talebinde bulundu. Ülkesi isyanlarla boğuşuyor ve o zamanlar 12-13 k borcu olduğunu düşünüyordum. İnatla savaşı bitirmeyen kendisiydi ve bende karşı ülke batarken kendisine toprak verecek değilim. Müttefiklikler olarak kesinlikle Osmanlıyı dağıtmak amacımız değilki zaten o kadar savaşın ardından sadece 3 macaristan toprağı aldık. Kendisinden talebimizde zaten bize viyanayı vermesiydi ama o inatla savaşa devam etti. Sen savaşın son yıllarını gördün ama o savaş toplam 30 yıl devam etti. Bu süreçte osmanlıdan bağımsız kalan 3-4 isyan oldu. Bende ise 1k borç ve 0 isyan riski vardı buna rağmen arkadaşa wp attım. Çünkü gerçekten savaş gereksiz uzamıştı 30 yılda tüm Almanyayı alırdım ama arkadaş bir 30 developmentlik şehri vermeme ısrarı hem kendisini batırdı hemde bizi geride bıraktı. Baştada belirttiğim gibi istediğimiz sadece reconquesttir.
Osmanlı 200 yıllık süreçte benden viyana ve macaristanı, italyadan tunusu ve fransadanda cezayirin bir kısmını aldı. Bu toprakları geri istememiz bence gayet doğal. Bana ve Napoliye atılan neredeyse 100 yıl süren warn olayını ayrı geçiyorum . 100 yıl kıpırdatmadı sağolsun bizi.
Osmanlı 200 yıllık süreçte benden viyana ve macaristanı, italyadan tunusu ve fransadanda cezayirin bir kısmını aldı. Bu toprakları geri istememiz bence gayet doğal. Bana ve Napoliye atılan neredeyse 100 yıl süren warn olayını ayrı geçiyorum . 100 yıl kıpırdatmadı sağolsun bizi.