(31-05-2020, 18:07)SatanistKesenKedi : @Neymemperor Verilir verilmez geçiş izni RP'nin parçası o kadar. Bunun dışında o savaşa sonradan davet edildim katılmayı planlıyordum lakin savaşa sonradan katılmak yasak. Oyun bozanlık edip sizin gibi humuilate atmadım çünkü oyunun kurallarına saygılıyım. Ve evet dediğim gibi duvara konuşuyorum.O zaman geçiş iznini sorun etmeyecektin, defalarca söylememe rağmen hâlen daha kural ihlali yapılmış gibi yaşananları başka yere çekiyorsun, üstüne üstlük terbiyesizlik yapıyorsun. Sana Fransa'nın savaş ilan etmesinin benle alakalı olmadığını da söyledim. Oyuncular fırsatları kullanıyor ve buna kural ihlali, oyun bozanlık, ve hatta karşındaki insanların "mal olduğunu düşünüp" duvara konuşuyorum deyip karşındakileri yıpratmaya çalışıyorsun. Oyun zevkimi bitirdin helal olsun sana başka bir şey söylemiyorum. Herkes zaten kural ihlali olup olmadığını anlamıştır. Etkinlikten de çekiliyorum çünkü ister bu oyun, ister EU4 olsun ister HOİ4 olsun bütün bunların hepsinde insanlar algı yaratıp karşısındaki oyuncuyu yıpratıyor, üstüne yıpratılan oyuncuya herkes antipati besliyor. Siz bu kafa ile oyunlarınızı oynamaya devam edin, zaten sütten çıkmış ak kaşık sizsiniz her zaman.
Muhtemelen bu son multim olacak çünkü insanlar sorun olmayan şeyleri sorun edip oyuncuları yıpratıyor her zaman.
Ayrıca multimin böyle tatsız bitmesi ve çözüme gitmek yerine aşağılama yönteminin uygulanması beni çok sinir etmiş ve üzmüştür. Güzel bir pazar günüm berbat bir şekilde bitiyor.
Ayrıca multimin böyle tatsız bitmesi ve çözüme gitmek yerine aşağılama yönteminin uygulanması beni çok sinir etmiş ve üzmüştür. Güzel bir pazar günüm berbat bir şekilde bitiyor.
Bütün strategyturk camiasına iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim.
edit: "sorun denilen olayların kural ihlali mi, yoksa stratejik bir seçim mi olup olmadığı anlaşılmalı"