İleti Sayısı: 26,402
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Brawl packinden bana legendary çıktı bugün 1 tane, çok iyi bir şey değil ama.
•
İleti Sayısı: 590
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
5
La ben o deathwing çıksın diye kaç pack açtım biliyo musun :(
•
İleti Sayısı: 908
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
Deathwing i mi beğenmedin? Bana en son millhouse manastorm çıkmıştı packlerden.
•
İleti Sayısı: 1,099
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
15
Deathwing e sahipseniz muhtemelen desteniz control destesi olucaktir control destelerinin amaci kartlarini yavas bir sekilde oynayaraakk oyunu kontrol elinde tutmaktir yani elinizdeki kart sayiniz 5 in altina genelde inmeZ zaten inmesi imkansizdir ki cogu control drstesinde birden fazla draw kartı vardir deathwing koyarsaniz elinizden en az 5 kart çıkıcak 5(kart çöpe gidicek büyük bi kayıp) ve eger rakip birde bunun ustune deathwinginizi büyüler ile öldurmeyi başarir ise kazancınız kocaman bir 0 olur bu büyük bir risk şu ana kadar hiç bir zaman bi deathwingim olsa da koysam demedim umarim bundan sonrada demem :)
•
İleti Sayısı: 1,125
Imperium:
24
Deathwing tek başına çok şey ifade eden bir kart değil ama yerine göre rakibi inanılmaz sıkıştırabilecek bir kart.
Güzel bir deathrattle destesiyle iyi gider.
Rakibin elindeki kartları hunharca harcadığı bir turda oynanabilir.
Senin elindeki tek kart Deathwing ise yine oynanabilir.
Aslında daha da çok çeşitlendirebilirdim...
•
İleti Sayısı: 1,465
Imperium:
19
Dün One Night in Karazhan'ın son kilidinide açtım bitirdim. Artık bende pack açmaya başlayabilirim. Gerçi yeni gelecek expansion için para biriktirmeyi düşünüyorum ama hiç olmazsa bi arena falan oynar ondan gelen packi açarım :)
•
İleti Sayısı: 1,542
Imperium:
11
Deathwing'i tek değilde Deathwing dragonlord'la beraber kullanabilirseniz çok daha iyi olur.Örneğin dragon priest yapın karşınızdaki mage yada shamansa önüne başka polymorph veya hex hedefleri atın dragonlord'u yok etse bile deathwingide inebilirseniz güzel bir senaryo olabilir.Önceden birkaç defa yaptığım bir durum özelliklede deathwing dragonlord'u öldürmek için rakip herşeyini kullanırken deathwing inince dahada güzel oluyor :)
Aşağıdaki 1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Kher
İleti Sayısı: 1,542
Imperium:
11
Ben o kadar deste açtım gadgetzan geldiğinden beri daha common kartlar bile tam değil (bir kaç defa bir destede 2 tane wisp çıkınca zor tabi tamamlamak )
Aşağıdaki 1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Kher
İleti Sayısı: 1,099
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
15
2 legend ekisk yavaş yavaş artık :D
•