40gb hddsi olan sanırsam 64mb ekran kartı olan bişeydi. Sonrada 2 kere ekran kartı yükselltiğimiz hatırlıyom. En son 256mb idi ekran kartı. Kendileri Windows 98'di. Yaklaşık ben 2. sınıfta falandım sanırsam. Neo-Geo emülatoru vardı. Sürekli Metal Slug oynardım. Sonraları AoE ve C&C serileriyle tanışmıştım. 2002 veya 2003 yıllarında alınmış olması lazım. Geçen yaza kadar bilgisayar masasında kasa altta, monitör Laptop'un arkasında dururdu. Eskiden tüplü monitör varken sonra LCD'ye geçmiştik. TV kartı bile vardı koca oğlanın. Sonradan anakartı değişti bi kere de. Ama en son 4 yıl önce fln düğmesine basıp açmışımdır sanırım. Son açtığımda tüm dosyaları yedeklemiştim. Geçen yaz da bodrumdaki yerini aldı koca oğlan. Ne günlerdi be. Ondan sonra 7. sınıfta ve üni 1'de olmak üzere 2 laptop aldım. Ama 10 senelik uzun aradan sonra yeniden masaüstüne dönme hayalleri sardı. Masaüstü candır. Masaüstünüzü sevin.
Bi de babamın bi yerlerden bulup geldiği bi atari vardı ama marka model falan bilmiyorum. Bildiğimiz düz kasetli atariydi.
Bi de babamın bi yerlerden bulup geldiği bi atari vardı ama marka model falan bilmiyorum. Bildiğimiz düz kasetli atariydi.
Sic Parvis Magna