(31-08-2018, 22:14)Meinkampf : Öncelikle, gfx adında klasör oluştur içine flags, onunda içine medium ve small adında klasör oluştur. Oyunun dosya konumundan gfx, flags klasörlerine gir. Kendi bayrağını diğer bayraklar gibi üç farklı boyuta getir. Ve boyutuna göre klasörlere at. Anlatabildiysem ne mutlu bana.
Anlattın anlattın yapıyorum hemen :) de smallı nasıl yapcam bilmiyorum çünkü turan bayrağında her şey pixel pixel oluyor ay ve yıldız bildiğin nokta gibi :d
(31-08-2018, 22:14)Meinkampf : Öncelikle, gfx adında klasör oluştur içine flags, onunda içine medium ve small adında klasör oluştur. Oyunun dosya konumundan gfx, flags klasörlerine gir. Kendi bayrağını diğer bayraklar gibi üç farklı boyuta getir. Ve boyutuna göre klasörlere at. Anlatabildiysem ne mutlu bana.
Harbiden ha cidden o bayrak çözünürlüklerini nasıl ayarlayabilirim biliyor musun ? çünkü oyunun orj.bayrakları 10x7 de bile efsane gözüküyor benim bayrağı ben küçülttüğüm için çözünürlük nanay oluyor bildiğin nokta nokta bayrak ortada yok.