Osmanlı gemileri
hocam donanma için bu kadar fazla takılma çünkü kara ordusu gibi bir düzeni yok basabildiğin kadar galley bas zaten yapay zeka sadece senin donanma sayına bakıyor eğer çok fazla ise yaklaşmıyor bile yanına onun için galley iyidir ucuzdur çabuk çıkar.Transportlar ise sadece asker taşımak içindir çok iyi savaş verileri yoktur onun için kaçar kaçar asker çıkartmak istiyorsan o kadar bas ben fransa ile ingiltereye çıkmaya çalışırken 35 transport basıyordum 35 35 askerleri geçiriyordum.
Ticaret için ise eğer venedik hollanda ceneviz ingiliz kanalı gibi çok önemli büyük ticaret noktalarında değilsen light ship çıkarmana gerek yok ama baktın ki korsanlık faaliyeti yapanlar var 10 15 tane çıkarsan yeterli.
İllede ben okyanusta düşman filosuyla savaşmak istiyorum diyorsan asker sayılarına baktığın yerden donanma sayısına da bakabılıyorsun bak düşmanının kaç heavy shipi var ona göre sende daha fazlasını bas saldır
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Osmanlı gemileri - Yazar: Pars - 26-12-2018, 07:02
Osmanlı gemileri - Yazar: Emekli Tüccar - 26-12-2018, 07:24
Osmanlı gemileri - Yazar: baywatch06 - 26-12-2018, 07:28
Osmanlı gemileri - Yazar: altnkurt - 26-12-2018, 11:09

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.