Osmanlı Hakkında
Fazla tecrübeli bir oyuncu değilim ama baya Osmanlı oyunum var 200 saatin 100 saati diyelim. Birkaç öneri verebilirim nacizane. Kırıma Rusya'yı yedirtme en başta. influnce çıksan bile belli bir süreden sonra özgürlük isteği düşmüyor, sürekli development basmak zorunda kalıyorsun. Bir diğeri de Memlük meselesi. Eğer 1500'e kadar dalmazsan memlük bütün arabistanı topluyor, bazen yemeni bile yutuyor. Bu olunca ne manpowerin kalıyor ne de savaş bitiyor. Bu yüzden Akkoyunlu ile ilk savaşında Direk Suriyeyi bıraktır ilişki kasıp vassalla ve 1480'den önce girmeye çalış. İşime en çok yarayan ve bence açılması gereken idealar Admin - Din - Humanist - Diplomatik. Açıkcası Casusluğu pek önermiyorum %20 ae veriyor ama 1600'lerden sonra zaten koalisyon penceresine bakmıyorsun. Çok güçleniyorsun üstelik İşin batıyla olmuyor. Askeri olarak Quantity denedim birkaç kez ama Suppy limite dikkat edersen oyun boyunca sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. O yüzden Ofansif ve Quality alıyorum genelde.
                                                                                                                   76561198251634340.png
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Osmanlı Hakkında - Yazar: BörüTigin - 14-04-2019, 16:15
Osmanlı Hakkında - Yazar: freeforall - 14-04-2019, 16:27
Osmanlı Hakkında - Yazar: BörüTigin - 14-04-2019, 17:08
Osmanlı Hakkında - Yazar: KorkusuzTürk - 14-04-2019, 17:18
Osmanlı Hakkında - Yazar: madly - 14-04-2019, 19:03
Osmanlı Hakkında - Yazar: Türk Şad - 16-04-2019, 16:55

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.