İleti Sayısı: 7
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
arkadaşlar öncelikle merhaba
steamden oyunu aldıgım günden itibaren evdeki pc de oyunu açamıyorum .
Netten baktım ne yaptıysam olmadı . ( c++ sildim yukledim ,oynu 2 kere indirdim , verify yaptım )
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
•
İleti Sayısı: 26,421
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Merhaba, öncelikle foruma hoş geldin.
Sistem özelliklerini yazar mısın?
•
İleti Sayısı: 2,843
Imperium:
15
bilgisayar gayet güzel. çalıştırması lazım. hiç mi girilmiyor yoksa girip de açamıyor musun. daha önce ben de bir sorunla karşılaşmıştım. windows defender çalışmasını engelliyordu. istersen varsa bir virüs programın veya defender bunları geçici olarak deaktif edip öyle dene..
•
Imperium:
15
virüs programlarını kapatınca sonuç ne oldu?
•
Imperium:
15
az önceki soruma tam cevap alamadım. oyunu hiç mi açmıyor yoksa oyun açılıyor da oyunda campaign mi açamıyorsun? ekran kartının güncellemelerini kontrol et bir de istersen. ge force experience programı yüklü mü ? gerekli ayarları ordan yaptınmı?hatayı tam olarak yazsam yada verdiği bir uyarı varsa onun ekran görüntüsünü atsan sorunun kaynağına belki inebiliriz. görmeden ancak varsayım yapabiliyoruz.
•
İleti Sayısı: 7
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
haklısın tam açmadım sorunu. oyun yüklü oyna tuşuna basınca yarım saniye steam deki civ 6 kısmında çalışıyor yazıp hiç bişey olmuyor.
oyuna giremiyorum yani .
defender anti virus ge force exper. da yüklü son güncellemeler yapıldı yok yapmadıgım şey kalmadı olmuyor.
c++ ları kaldırıp yeniden yüklemem gerek anladıgım kadarıyla .onu araştırıyorum.
•
Imperium:
139
Bilgisayarında bu dosyalar bulunuyor mu?
C:\Windows\System32\LightFX.dll
C:\Windows\SysWOW64\LightFX.dll
C:\Windows\SysWOW64\LightFXXPS.dll
•
Imperium:
15
valla anlaşılan sorunun dediğin gibi sistemsel. bazı oyunlar böyle işte adama format attırabilir :)
•
Imperium:
139
O zaman sorun oradan da kaynaklı değil, bir sitede registry dosyalarında değişiklik yaparak sorunu çözdüğünü iddia eden bir patch var ancak ne kadar güvenli bilemiyorum.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• PashaZade