İleti Sayısı: 6,468
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
Böyle bir konu acildi mi bilmiyorum ama acılmadiysa acmak isterim benim değiştirmek istediğim mekanikler binaların verdiği mekanikler özellikle kilise ve catedral kurmanin verdiği özellikler degismeli bu 2 bina din adami olmadan daha uzun sürede şehirlerin dinini cevirmeleri lazim mtw2 deki gibi ayrıca mahkeme salonun unrest özelliği geri gelmeli ayrıca oyunun ilk sürümlerinde yol vardi ordu hizini arttiriyordu oda gelmeli
•
İleti Sayısı: 515
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
3
1 isyanı bastırmak için bütün ordunun masraflarını açıyorsun onu değiştirmek isterdim
İleti Sayısı: 130
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Ticaret mekaniğini baştan aşağı değiştirirdim. Bence ticaret yapabilmek için ülkelerle ticaret antlaşması imzalanmalı. Bir ülke kimse ile iyi geçinemiyorsa elindeki ihtiyaç fazlası mal gelir kısmına eklenmemeli. Trade Node'lara sahip olan ülkelerle antlaşma yapılırsa daha kârlı olmalı vs. Bu format için Empire: Total War'daki sistem baz alınabilir diye düşünüyorum.
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Ticaret, deniz mekanikleri, korsanlık komple elden geçmeli bence.
Sic Parvis Magna
İleti Sayısı: 529
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Pop. eklerdim ve dev mekaniği daha dinamik ve gerçekçi yapardım.
Aşağıdaki 1 üye Leon nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Leon nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06
İleti Sayısı: 81
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
Savaşta askerlerin otomatik olarak boş toprakları ele geçirmesi
Aşağıdaki 1 üye Ekkoo^^ nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ekkoo^^ nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06