Rimworld Bitkiler ve Tarım Rehberi
Erken oyunda kıyafet için av derilerini kullanıp geç oyunda şeytan ipliğine geçiyorum. Kumaşı yalnızca halı döşemeleri için kullanıyorum. Kıyafette ve mobilyalarda ucuz ama bir o kadar da kullanışsız. Yünler ise gerek ham olarak gerekse kıyafet olarak satmak için çok ideal bir gelir kaynağı fakat kıyafet yapımında çok kötüler. Çok soğuk bir iklimde değilseniz yün kıyafet tercih etmenizi önermem. Şeytan ipliği ileri oyun için tek tekstil üretiminiz olmalı.

Yiyecek olarak da verimli topraklara pirinç ekerek oyuna başlayıp ilk hasattan sonra devamlı bir şekilde mısır yetiştirerek asla açlık çekmezsiniz. Hayvanlar içinse saman f/p değerinden dolayı olmazsa olmaz.

Diğer bitkilerin işlenme aşamaları ve gerektirdikleri iş gücünden ötürü tercih etmiyorum. Tüm oyun kumaş satarak da ekonomiyi kolayca çevirebilirsiniz.
Sic Parvis Magna
[+] 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Rimworld Bitkiler ve Tarım Rehberi - Yazar: kscub - 25-11-2021, 00:16
Rimworld Bitkiler ve Tarım Rehberi - Yazar: Elefsar - 25-11-2021, 00:54
Rimworld Bitkiler ve Tarım Rehberi - Yazar: altnkurt - 26-11-2021, 02:02
Rimworld Bitkiler ve Tarım Rehberi - Yazar: kscub - 26-11-2021, 04:36

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.