Romanyanın Yunana Bağımsızlık Vermesi
(21-12-2020, 21:08)Aeschyli :
(21-12-2020, 18:27)Heartache :
(21-12-2020, 12:11)Aeschyli : Çok fazla politik puan harcatıyor ama etrafta isviçre irlanda finlandiya isveç portekiz gibi ülkelere claim başlatırsan garanti haklarını onlar üzerinde kullandıklarından senin girdiğin devleti koruyamıyorlar. Benim bildiğim 4 garanti atabiliyorlar ama 3 taneden sonra puan baya yükseldiğinden ve birde sonlara doğru polonya garantisi geldiğinden rahat edebilirsin.

sağol ben türkiye için demiştim onun için nasıl bir taktik var

Türkiye için yine aynı taktik geçerli. Eğer onların bulgaristana garanti atmasını istemiyorsan bulgaristana claim üretmeye başlamadan önce dünya üzerinde ki diğer demokratik devletlere garanti atmasını sağlamalısın. Bunun için onlarda claim üretmeye başlayıp onların garanti atmasını beklemen gerekiyor. Onlar 3 garanti hakkını doldurduktan sonra rahat bir şekilde bulgaristana claim atmaya başlayabilirsin.

İyi taktik miş
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Romanyanın Yunana Bağımsızlık Vermesi - Yazar: ErenRada - 21-12-2020, 22:10
HoI4 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yazar: Elensar - 20-12-2020, 19:23

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.