Rome 1 Nasıl Oynanır?
Efenim açıkçası hiç Tw oyunu oynamadım ve ilk oynayışımda iflas ettim sanırım. Bu oyunu nasıl oynayabilirim zira pek anlayamadım.
Aut viam invemiam aut viam creo
Ara
Yenilmek, yıkılmak mümkün de iflas etmek o kadar kolay değil bu oyunda. İflas ediyorsan çok ordun vardır, çok ordun varsa fetihler yaparak ekonomini güçlendirebilmen gerekiyor. Hangi ülkeyle oynadın?
(18-06-2024, 09:54)Duman : Yenilmek, yıkılmak mümkün de iflas etmek o kadar kolay değil bu oyunda. İflas ediyorsan çok ordun vardır, çok ordun varsa fetihler yaparak ekonomini güçlendirebilmen gerekiyor. Hangi ülkeyle oynadın?
Tam hatırlayamasam da Güney İtalya taraflarında Romalı bir aile olarak oynuyordum. Fakat nasıl savaş açılacağını bilmeden asker üretip durdum ve param bitti.
Aut viam invemiam aut viam creo
Ara
Öncelikle add_money 400000 cok fazla yaz sonra ordularinla saldir dur
Ara
Savaş açman için orduyla birlikte yabancı bir şehre sağ tıklaman yeterli, şehir kuşatılmadan önce savaş açmak istediğinize emin misiniz diye soracak.

Güney İtalya ise yeşillerle oynamış olabilirsin, genellikle Adriyatik'i geçip Yunan bölgelerine ilerlemen kolay olur. Oyun zaten başlangıçta şuraları al diye görev verecek.
[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Bende en son Attila'da iflas ettim.
Ara
İnternetten videolara bakılabilir. Romalılarla veya mısırla oynayabilirsiniz bunlar rahattır. Ekonomi sekmesinde gelir giderinizi karşılaştırarak ekonomik iflası önlersiniz ayrıca ticareti arttıran binalar da gelirinizi arttıracaktır.
giphy.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.