İleti Sayısı: 2,010
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
28
01-08-2019, 16:57
(Son Düzenleme: 18-02-2021, 19:36, Düzenleyen: Athule.)
Türkçe yama destekli rpg tarzı oyun önerebilecek var mı? uzun soluklu hikayesi olan the witcher tarzı veya avcılık oyunlarıda olabilir örnepğin horizon zero dawn tarzı pc için
•
İleti Sayısı: 524
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
01-08-2019, 18:30
(Son Düzenleme: 01-08-2019, 18:35, Düzenleyen: BeRDuSH.)
skyrim
dragon age
riven
mass effect serisi
fallout 4
fallout new vegas
•
İleti Sayısı: 1,154
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
3
Skyrim ve fallout new vegas ın tam Türkçe dublajı var ve modlarla çok güzel hale gelebiliyor oyunlar. Fallout 3 ve 4 için güzel bir yama yok ya da en azından ben tam görmedim. Tek gördüğüm bitmemiş projelerdi. Son çıkan ac oyunu da rpg tarzında ama dublajı var mı bilmiyorum.
•
Imperium:
28
tüm oyunlara baktım da içime sinen olmadı daha çok yüksek grafik ve serbestlik arıyorum ve basit arayüz Horizon Zero Dawn tarzı
•
Imperium:
28
Tavsiyeler için teşekkürler ama hiçbiri bana ilgi çekici gelmedi düşük grafikli gereksiz detaylı karışık oyunlar gibi geliyor. Far Cry Primal veya Horizon Zero Dawn tarzı hatta Mount Blade gibi tam aradığım oyun aslında ama çok eski ve grafikleri çok kötü 2 sinin çıkmasına da daha var sanırım bu tarz tavsiye edebileceğiniz başka oyun var mı ?
•
Imperium:
28
02-08-2019, 09:16
(Son Düzenleme: 02-08-2019, 10:45, Düzenleyen: Athule.)
Sanırım fazla teknolojik rpg leri sevemiyorum elektrikli kırbaçla falan savaşıyor onun dışında Dragon Age Inqusition a bir daha baktım sanırım onu deneyeceğim.Aslında tam olarak aradığım oyun Mount & Blade tarzı hem savaş hem ordu yönetimi hem ekonomi yönetimi olan bir oyun arıyorum.Tek tek canavar kesmek değilde büyük ordularla savaşmak bir yandan kendini geliştirmek M&b de bunların hepsi vardı ama çok yetersiz di gerek ordu yönetimi gerek kalelerinde ki ekonomiyi yönetme vs çok kısıtlıydı 2. oyununu bekliyorum çok daha iyi gözüküyor ama çıkacak gibi değil.Dragon age Inqusition un türkçe yamasını da bulamadım henüz ingilizce oyun oynayacak seviyede değilim bu da yandı :) Aradığım oyun tam olarak Mount & Blade in grafiklerinin geliştrilmiş hali
•
İleti Sayısı: 5,865
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
PC'de Horizon Zero Dawn'a en çok benzeyen oyunlar Ubisoft'un açık dünya oyunları.
•
Imperium:
28
ubisoft un oyunlarından far cry serisini beğeniyorum oynadımda onun dışında assasin creed i biliyorum ama hiç denemedim assasin creed sersisinden hangisi benim söylediğim tarza daha yakın
•