İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Kendisi türün en güzel örneklerindir. Gerçekçilik ve yaşam şartlarının zorluğu oyunu çok zorlaştırıyor. Ya da ben beceremiyorum. Çünkü bazıları alıp başını gidiyor. Yok yok ben beceremiyorum. Cities Skylines'ta 60 bin nüfusu göremeyen biriyim ben. Bunda 100 kişi görsem şükretcem.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 76
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Güzel hoş oyun ama yapabileceğin şeyler çok yok ek binalar hoş olurdu
•
İleti Sayısı: 896
Imperium:
13
Rimworld döver net. Forumda da konusu yok ayıp.
İleti Sayısı: 803
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
8
07-08-2018, 18:58
(Son Düzenleme: 07-08-2018, 19:13, Düzenleyen: fff7.
Düzenleme Nedeni: imla
)
Banished tek kişi geliştiriyor yada öyledi.(Luke) Bu açıdan bakarsak oyun gayet sağlam. Fazla oynama şansım olmadı ama gelişim sürecini takip ettiğim oyunlardan.
Rimworld aynı şekilde tek kişilik dev kadro (Tynan) geliştiriyor. Aynı şekilde güzel bir indie surviving oyun. Yakın zaman 1.0 çıktı. Bugüne kadar beta sürümleri vardı. Modding camiası çok aktif ve yapımcı bu modları dikkate alarak oyunu geliştiriyor.
Tropico 5 daha köklü ve stüdyo yapımı bir oyun olmasına rağmen mod camiası çok gelişmiş değil. Oyun rakiplerine nazaran sizi bir kalıbın içine sokuyor. Seçenekleriniz kısıtlı ama atmosferi bu yönünü biraz dengeliyor gibi tabi yaz atmosferini severseniz. Oyunun birkaç modu var. Oynannışı kolaylaştırıyor. Teknik açıdan konuşursak modlanması çok zor değil. Biraz lua bilginiz varsa çözersiniz hatta belkide ona bile gerek kalmada birkaç yeni bina ekleyip oyunu biraz daha ilginç hale getirebilirsiniz. Multiplayer'ı var ama tam bir felaket bence.
Cities skylines geçmiş yorumlarda git gide genre'lar karışıyor.. Surviving ve indie tarzında çıkıp full city buildig tarzına geçmiş oluyoruz ama eğer değerlendirmeye alıyorsanız Cities Skylines rakiplerinden çok daha iyi. Sim city, Cities XL gibi oyunları piyasadan süpüren bir oyun desek yalan olmaz herhalde. Mod camiası da aynı şekilde mükemmel.
Aşağıdaki 1 üye fff7 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye fff7 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• altnkurt
İleti Sayısı: 4,014
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
Bu oyunda steam başarımı almak çok zor ya. 10000 nüfusa falan ulaşanlar nasıl yapıyor anlamıyorum...
Modlar ile harika olan bir oyun. Çok farklı oynayış katıyorlar.
Aşağıdaki 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Henri
Imperium:
91
Müthiş. Ben bi kere böyle büyük köy yapabildim. Bir daha da nasip olmadı. Mod falan kullanıyor musun?
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 979
Imperium:
24
01-01-2020, 20:43
(Son Düzenleme: 01-01-2020, 20:44, Düzenleyen: Henri.)
Görseli yok ama bir keresinde (2 yıl kadar önce, o zaman çok oynuyordum) neredeyse tüm haritayı kaplayan bir köy yapmıştım. Nüfusu hiç hatırlamıyorum ama çoktu, öyle ki oyun feci kasıyordu. Kasma çekilemez olunca da salmıştım.
Ekleme: Köyü görünce oynayasım geldi yine. Eğer bir şeyler yapabilirsem görsel atarım.
•
Imperium:
91
Bende de sandbox oyunları kapatma eşiğim oyunun kasma seviyesinin dayanılmaz hale gelmesi oluyo dediğin gibi. Yoksa sonsuza dek gidicek oyun.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Henri