İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Bu oyunun hesabı nasıl satılıyormuş?
Başlığa SC yazmışsın ama konuda SC2 var.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 1,464
Imperium:
24
İlk adamakıllı oynadığım strateji oyunudur Sc.Oynayan halen varsa steam üzerinden oynayabiliriz.Sanırım Gameranger üzerinden de oynanabiliyor.Sc2 de atabiliriz ama onda çok tecrübeli olduğum söylenemez.
Steam:iberkay ekleyebilirsiniz.
•
Imperium:
91
Benim de ilk sayılmaz ama AoE ve EA Games oyunlarından sonra ilk tanıştığım strateji diyebilirim. Mekanikleri ve oyun tarzı çok hoş. Üstüne geliştirilebilecek çok potansiyeli varken 2. oyunda yerinde saydırdılar. İlk oyun her zaman favorimdir.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 1,494
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
5
Oyun yapılırken yapımcısına ilahi güç yardımcı olmuş. Daha sonra çıkan oyunlar o kadar dandik ki aynı firma yapmış olamaz.
•
İleti Sayısı: 784
Imperium:
10
Multi etkinliği kurulursa katılabilirim.
•
Imperium:
91
Bayramdan sonra okulum açılacağı için İzmir'e gideceğim. Önümüzdeki haftasonu itibariyle daha düzenli bir yaşama geçeceğim için bu tarz şeylere vakit ayırabileceğim. İnternetim de daha iyi olmuş olacak.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 2,274
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
18
En son düzenlenen mp etkinliğinde fark ettiğim bir şey vardı. Birçok kişinin oyunu bilmemesi veya acemi olması. İsteyen olursa pratik amaçlı bilmeyen arkadaşlara anlatarak bir oyun atabiliriz.
•
İleti Sayısı: 26,429
Imperium:
139
Veya rehber yazabilirsin.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• turkish lokum
İleti Sayısı: 2,274
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
18
O da olabilir de rehbere resim vs ayarlamak lazım eğer bir arkadaş yardımcı olabilirse o konuda rehberde yazabilirim. O kadar resimle fln uğraşacak vaktim pek yok.
•
İleti Sayısı: 6,456
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Firefly Studios resmî YouTube kanalında oyunun dayandırıldığı tarihe ilişkin bir video paylaşıldı. Stronghold: Definitive Edition gibi bir gerçek ortada olduğuna göre Stronghold: Crusader Definitive Edition'ı da bekleyebileceğimizi düşünüyorum.