İleti Sayısı: 5,308
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
35
İleti Sayısı: 2,018
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
27
Hala act1 deyim ama gelmek isteyenler olursa second run mpsi kurabiliriz.
•
Imperium:
35
Review bombing başlamış galiba 200 tane 0 veren inceleme girilmiş metacritic'te
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 487
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
3
İleti Sayısı: 574
Imperium:
0
(13-08-2023, 00:53)cemal : Review bombing başlamış galiba 200 tane 0 veren inceleme girilmiş metacritic'te Zelda'nın fanboyları yediremedi, en son böyle bir çözüm bulmuşlar.
•
Imperium:
35
Kendi rekorunu kırmış
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 291
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
120 saat gibi bir sürede Vengeance Paladinimle diyarda gezilmedik karanlık yer,yapılmadık quest bırakmayıp oathımı da bozmayıp good path yoluyla oyunu bitirdim.Oyun şahane olmuş hiçbir yerinden sıkılmadan bitirdim.Sadece ending romance çok fazla hoşuma gitmedi biraz daha fazla sinematik konulabilirdi bununla alakalı.Bunun dışında Act 3'te sıkıntılı yerler vardı fps ve bug konusunda ama onlara da çok takılmadım,oynayışımı aşırı baltalamadı yani.Larian gerçekten güzel bir iş çevirmiş ellerine sağlık umarım böyle oyunlar yapmaya devam ederler ve piyasadaki diğer firmalarda biraz ders alırlar ortaya çıkan işten.
Imperium:
35
14-08-2023, 20:17
(Son Düzenleme: 14-08-2023, 20:38, Düzenleyen: cemal.)
act 1 spoiler
(14-08-2023, 00:43)cemal : Kendi rekorunu kırmış
dün akşam 875 bin olmuş
俺たち 自由 に なれる の か ?
Aşağıdaki 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Yohaynes
İleti Sayısı: 192
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Metacriticteki BG3 tutumu tam bir rezillik. Herkesin oyunu sanki beğenmesi gerekiyormuş gibi davranıyorlar. Beğenmeyen görünce incelemeyi direkt troll diye kaldırıyorlar. 10 puan verip saçma sapan bir satır şey yazınca tamam ama onlarca satır açıklayıcı nedenlerle oyunu neden beğenmediğini belirtince suç. Bu kadar medya tarafından gereksiz yere şişirilmiş bir oyun görmedim. Şu önümüzdeki birkaç aya unutulup gidecek ama hem oyunun üzerimde bıraktığı tatsız deneyim hem de çıkış sürecindeki hayran kitlesinin yaptığı rezillikleri unutmayacağım.
•
İleti Sayısı: 574
Imperium:
0
(15-08-2023, 07:17)Penetrator God : Metacriticteki BG3 tutumu tam bir rezillik. Herkesin oyunu sanki beğenmesi gerekiyormuş gibi davranıyorlar. Beğenmeyen görünce incelemeyi direkt troll diye kaldırıyorlar. 10 puan verip saçma sapan bir satır şey yazınca tamam ama onlarca satır açıklayıcı nedenlerle oyunu neden beğenmediğini belirtince suç. Bu kadar medya tarafından gereksiz yere şişirilmiş bir oyun görmedim. Şu önümüzdeki birkaç aya unutulup gidecek ama hem oyunun üzerimde bıraktığı tatsız deneyim hem de çıkış sürecindeki hayran kitlesinin yaptığı rezillikleri unutmayacağım. Bu oyuna sıfır puan veren yüzde yüz trolldür.
İleti Sayısı: 372
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
(15-08-2023, 07:17)Penetrator God : Metacriticteki BG3 tutumu tam bir rezillik. Herkesin oyunu sanki beğenmesi gerekiyormuş gibi davranıyorlar. Beğenmeyen görünce incelemeyi direkt troll diye kaldırıyorlar. 10 puan verip saçma sapan bir satır şey yazınca tamam ama onlarca satır açıklayıcı nedenlerle oyunu neden beğenmediğini belirtince suç. Bu kadar medya tarafından gereksiz yere şişirilmiş bir oyun görmedim. Şu önümüzdeki birkaç aya unutulup gidecek ama hem oyunun üzerimde bıraktığı tatsız deneyim hem de çıkış sürecindeki hayran kitlesinin yaptığı rezillikleri unutmayacağım.
Yaşı genç ve oyunculuk hayatı az olan arkadaşların bu oyunu beğenmemesi çok normaldir onlara kızamam.
Imperium:
35
Aşağıdaki 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Takeda Akane
İleti Sayısı: 3,969
Imperium:
52
Bu yaylarda neden çıkıntılar var anlamış değilim. Gerçekte hiç böyle yaylar görmedim. Kimin fikri acaba yayların sal kısmına ok gibi bi şeyler eklemek.
•
İleti Sayısı: 487
Imperium:
3
daha önce oynanmış bir kaydı coop'a açtığımızda sonradan gelen kişi yeni karakter oluşturabiliyor mu?
•
İleti Sayısı: 2,448
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
36
(18-08-2023, 21:53)Val Thorne : daha önce oynanmış bir kaydı coop'a açtığımızda sonradan gelen kişi yeni karakter oluşturabiliyor mu?
Evet ama şuanda başka bir oyuncunun oluşturduğu karakteri partiden çıkarmak mümkün değil
Aşağıdaki 1 üye Selene nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Selene nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Val Thorne
İleti Sayısı: 1,814
Imperium:
23
Ortalama cleric/paladin enjoyer.
İleti Sayısı: 9,276
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
•
İleti Sayısı: 6,375
Imperium:
79
Act 3'ün başlarından komik bulduğum diyaloglar:
Ve en iyisi:
İyi bir paladin olduğum için ikisini de seçmedim ne yazık ki.
•
Imperium:
35
Imperium:
35
•
|