İleti Sayısı: 1,433
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
8
Yurtdışına son uçuşumda Galaxy Note cihazları için anons geçmişlerdi uçakta, "Eğer bu cihaza sahipseniz yolculuk boyunca kapalı tutmanız ve kabin görevlilerine bildirmeniz rica olunur." şeklinde. Böyle rezil olmuş bir markanın telefonuna 4000 lira vermek... Biraz şov bence.
Aşağıdaki 1 üye Awake nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Awake nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GaulTurk
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
Iphone ile karıştırdı kendisini sanırım. Son model telefon almak için böbreğini satan varsa bunu da alan çıkar elbet.
•
İleti Sayısı: 1,542
Imperium:
11
O zaman en önemli soruyu ben sorayım.Patlıyor mu ?
•
İleti Sayısı: 1,125
Imperium:
24
O kadar para verecek olan iphone alır.
•
İleti Sayısı: 721
Imperium:
0
Yeni iPhone çıkınca çok fantastik rakamlar göreceğiz bence.
İleti Sayısı: 1,418
Imperium:
4
30-03-2017, 21:01
(Son Düzenleme: 30-03-2017, 21:03, Düzenleyen: Pierro.)
S7 nin bile iPhone7'den iyi olduğunu düşünürsek pek anormal bir fiyat bandı değil.
Millet LCD ekran telefona 4K veriyor. Bu fiyatların bu hale gelmesinde dolar kuruda etkili tabi. iPhone 8 (direk 8 çıkaracaklar diye biliyorum) iPhone7 gibi balon çıkmazsa 5k bandını aşar.
Ayrıca şu marka fanboyluğunu anlamıyorum,. Ağızları sarımsak kokuyor fanboyluk yapıyorlar. İhtiyacını hangisi karşılaşıyorsa onu al kardeşim, youtube videoları altındaki yorumlar evlere şenlik.
Aşağıdaki 1 üye Pierro nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Pierro nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Kher