Simülasyon: Captain of Industry
Ben indirim olmamasına rağmen indirim döneminde 89₺ ile satın aldım. Bu bariz bir yatırım hamlesiydi, zira oyun $30. Steam oyun fiyatları güncellemeleri de malum.

Tabi sonrasında kısa da olsa oynama fırsatı buldum. Oyun derinliği benzerlerine göre gayet yüksek, grafikleri de fena değil. Öğrenme eğrisi tabi ki türü gereği konveks yapıda diyebiliriz. Bunların yanında en önemli olay oyun düzenli güncelleme alıyor, en geç iki ayda bir update yapılıyor veya major update için bilgilendirme veriliyor. Şu anki hali bile çoğu üretim amaçlı oyundan daha fazla ayrıntıya sahipken bu şekilde geliştirilmeye devam etmesi çok şey vadettiğinin bir göstergesi. Ayrıca işleyiş ve içerik olarak da gerçek bir fabrikaya en fazla benzeyen simülasyon oyunu denilebilir. En büyük negatif yanı desteklenen 17 dilin içinde Türkçe'nin olmaması.
[+] 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Captain of Industry - Yazar: Elefsar - 14-06-2022, 16:33
Captain of Industry - Yazar: Craetus - 01-02-2023, 13:41
Captain of Industry - Yazar: Elefsar - 01-02-2023, 18:04
Captain of Industry - Yazar: perverende - 25-03-2023, 14:51
Captain of Industry - Yazar: yafeshan - 25-03-2023, 17:28

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.