İleti Sayısı: 2,160
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
28
Benim en hoşuma giden şey diğer gezegenlerde kurulabilen üsler oldu.
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
İlk oyunun tüm ek paketlerine sahip ve yüzlerce saat vermiş biri olarak beni çok heyecanlandırdı diyebilirim. Oyun ciddi anlamda geliştiriliyor. Üstüne çok şey koymuşlar. Sabırsızlanıyorum demek isterdim ama pc kaldırmayacak muhtelemen. Yeni pc alana kadar çıkmasa bari .s
Sic Parvis Magna
İleti Sayısı: 3,310
Imperium:
56
Çıkış tarihi için 2023 başları diyorlar.
Aşağıdaki 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
Imperium:
56
24 Şubat 2023'te erken erişime açılıyormuş.
•
İleti Sayısı: 574
Imperium:
0
3080 mi? Gerçekten aya çıkacağız galiba :)
•
İleti Sayısı: 1,518
Imperium:
16
Minimum gereksinimin azicik ustundeyim. Umarım calisir oyun. Calismazsa yeni pc bakmaya başlarım. Ksp o kadar ayrı bi yerde benim için.
Bu arada erken erişim olarak acilacak ve bir suru ozellikten yoksun olacak oyun. Ilk oyun bir cok yönden uzun sure ksp2 önünde olacak gibi. Buna ragmen görünümü ve arayüz cok guzel duruyor. Ilk oyunu bu kalitede gorunur hale getirebilmek icin 10larca mod gerekiyor ki cogu artik güncel degil.
Benim ilk oyundan cok sevdigim bir cok modu direk oyunun kendisine koymus olmalari harika. Ksp2 gelisim plani ile gelecek özellikler listesi, yillardir ilk oyuna ekledigim mod listesi gibi. Çok büyük oranda örtüşüyor.
Imperium:
16
Ilk oyun da böyle cikti yıllar önce. Azar azar eklediler özellikleri.
•
Imperium:
16
Koskoca bir yuh diyorum. Açgözlü Çinliler
İleti Sayısı: 574
Imperium:
0
Benden pas arkadaşlar. Türkiye'de bu fiyatla kaç adet satacak merak ediyorum.
•
Imperium:
56
Take Two oyun piyasasındaki en açgözlü firmadır. RDR2'nin güncellenmiş fiyatı da Amerikan fiyatından pahalıydı, bunu da öyle yapmışlar. Neyse ki Denuvo yok oyunda.
İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Bayadır ıstek listemdeydı cıkısını yapıp da fiyatını gorunce dırek cıkardım lıstemden :D