Sohbet: Civ7 - Genel Sohbet
(Bugün, 00:15)SiyahAtlıHarzem : Bomboş oyun. Vakit ve para israfından başka bir şey değil. Bu civ serisini oynayan adamları ciddiye alamıyorum.
Civ serisi başladığında strateji oyunları sektörü için yenilikçi bir fikirdi. Birçok Civ fanı serinin ilk oyunlarının getirdiği nostalji üzerine yeni oyunları satın almakta. Bu bağlamda eleştirinizi acımasızca buluyorum.
Civ 5 ve Civ 6 ile birlikte, seride oynayış tabanlı kayda değer yenilikler olmadığını ve yapılan çalışmaların yalnızca daha güncel görünen grafiklerden ibaret olduğunu kabul edebilirim.
Sessiz bir yolcu...
Ara
(Bugün, 01:07)Führer :
(Bugün, 00:15)SiyahAtlıHarzem : Bomboş oyun. Vakit ve para israfından başka bir şey değil. Bu civ serisini oynayan adamları ciddiye alamıyorum.
Civ serisi başladığında strateji oyunları sektörü için yenilikçi bir fikirdi. Birçok Civ fanı serinin ilk oyunlarının getirdiği nostalji üzerine yeni oyunları satın almakta. Bu bağlamda eleştirinizi acımasızca buluyorum.
Civ 5 ve Civ 6 ile birlikte, seride oynayış tabanlı kayda değer yenilikler olmadığını ve yapılan çalışmaların yalnızca daha güncel görünen grafiklerden ibaret olduğunu kabul edebilirim.
Kral o nasil bir nick pp uyumsuzlugudur :D
[+] 3 üye casaryus96 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bu şekilde bakıyorsak tüm oyunlar zaman ve para israfı.
WhaW8Am.gif
Ara
Konu bombastik olmaya doğru gidiyor. Bence Civ hala bir klasik, bu tarz özellikle zamana bağlı olmadan kafanı çalıştırarak oynanan oyunları ayrı bir seviyorum.
Ara

Konuyu Okuyanlar: SiyahAtlıHarzem, 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.