İleti Sayısı: 23
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
02-08-2021, 18:31
(Son Düzenleme: 02-08-2021, 18:36, Düzenleyen: Norse.)
Arkadaşlar makineler ile oynuyorum. Sınırlarım çok büyüdü empire sprawl baya aştım. Ele geçirdiğim yerlerde nasıl bir vassal yaratabilirim?
•
İleti Sayısı: 981
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
2
Önce sektör oluşturman gerek.Gezegene tiklayip sektör oluştur.Daha sonra Menüden Create Vassal'a tikla
Aşağıdaki 1 üye KARTAL nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye KARTAL nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Norse
Imperium:
0
Arkadaşlar biri bana savaş açtı. Bende birkaç bölgesine claim atıp savaş hedefini fetih yaptım. Bütün ülkeyi ele geçirdim ama adam bana 1 gezegenini bile vermiyor sebebi nedir acaba?
•
İleti Sayısı: 850
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
16
Claim ile savaş açtığında sadece claim attığın toprakları kendine alabilirsin. Gezegeninin olduğu sistemlere claim artıp gezegenine çıkarma atarsan barışta sana geçecektir.
Imperium:
0
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.
•
İleti Sayısı: 609
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
1.Point defense mi tercih ediyorsunuz flak mı? (ya da kullanıyor musunuz bu modülleri?)
2.Yer varsa flak ve point defense beraber kullanıyor musunuz?
3.Düşman gemilerine göre sürekli olarak point defense flak arasında geçiş yapıyor musunuz?
Nedenleriyle beraber açıklarsanız çok makbule geçer, teşekkürler.
•
İleti Sayısı: 229
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
2
Popları bir gezegenden diğerine nasıl taşıyabilirim, daha doğrusu poplar manuel olarak taşınabiliyor mu?
•
Imperium:
0
Arkadaşlar oyunumda galaktik federasyon lideri oldum ve bir anda bütün harita açıldı. Bütün imparatorlukların gemilerini nereye hareket ettiğini vs görebiliyorum. Bu bir bug mı daha önce böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum.
•
İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Arkadaşlar federasyon filosuna gemiyi sadece yönetici(prezident) basabiliyor. Yasalarda herkes basabilir şeklinde ayarlı. Bu bir bug mıdır bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi?
•
Imperium:
0
18-12-2021, 16:04
(Son Düzenleme: 18-12-2021, 16:04, Düzenleyen: Norse.)
arkadaşlar birisine karşı vassal casus belli nasıl alabilirim?
•
İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Merhabalar şimdiden cevap vereceklere teşekkür ederim
1 - Şimdi district ve building diye iki ayrı yere bina yapıyoruz ama ben aradaki farkı anlayamadım.District 10 yemek veriyor diyelim building kısmında bir bina 10 yemek veriyor diyelim.Aralarında ne fark vardır ? Sadece food ile ilgili 2 bina var ayrıca building kısmında.Hydroponics farms ve Food processing facilities.Bu ikisi arasındaki fark ayrıca nedir ?
2 - Gezegen eğer maden gezegeniyse orada maden binalarına ve maden district binalarını daha mı çok yapmak lazım iyi verim alabilelim diye ?
3 - Megacorp olanlar benim bölgeye ofis açınca onlardan bana enerji geliyor mu veya bir yararları var mı bana ?
4 - Resettle yapmadan gezegenden ayrılma var mı veya orayı terk etmek ? Mesela rakipten gezegen ele geçiriyorsun ama orası yaşama pek elverişli değil kendi ırkıma göre ve orayı terraform yapmak istiyorum.Ama resettle ile orayı terk edersem hem yığılma oluyor hem puan çok istiyor.
5- Stability olayını anlayamadım.Arkadaşlarla oynuyorum onların hep çok düşük stability ama benimkiler hep yüksekte hemen aynı binalarımız olmasına rağmen.Neden onun düşük veya benim yüksek etkenleri nedir nasıl anlaşılır bilen var mı ?
•