İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Tamam bundan sonra sen istemediğin için müttefiklik kurmayayım. Onada hemen kural getirelim eksik kalmıştı işte. Outpost kurmuyoruz, Araştırma anlaşması yapmıyoruz, ticaret yapmıyoruz, Müttefiklik alamıyoruz, Hatta güçsüzken bile bizi kısıtlamaya çalışan ülkelere savaş açıyoruz. Çünkü duman tall gidiyor ona saygılı olmalıyız. Herkes esas duruşunu alsın dumanın emrettiği gibi oynasın sorun çözülecek bence.
•
İleti Sayısı: 26,409
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Dediğim gibi, bana müttefik olabilecekken olmadığın bir kişi göster oyunda dedim gösteremedin, şimdi de çamura yatıyorsun "müttefik de mi olmayalım?" diye.
Bu oyun mentalitesi ile alakalı, outpost kurmayın demiyorum, sadece outpost kurup hiçbir önlem almayıp sonra savaş tehditi yiyince tüm galaksiyle tüm AI ülkelerle müttefik olarak arkayı sağlama almaya çalışmayın diyorum. Teknoloji anlaşması yapmayın demiyorum aranızda, yapın ama dostunuzla yapın, sizin dışınızda 9 tane ülkenin olduğu galakside 6 tane teknoloji ticaret antlaşmanız olmasın. Ben bunları oldum olası sadece Stellaris değil EU4 mplerinde de çok anlattım oyunculara, bu zamana kadar fayda etmedi bundan sonra edeceğini de sanmıyorum ama her yerde doğru olanı söylerim. Bu hareketlerle herhangi bir oyun kültürü oluşturmanıza imkan görmüyorum.
•
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Oyun kurallarında olmayan ve beni müttefik olduğum devletlerle anlaşma yapmakta kısıtlayan tek bir madde yok ve benim bu özelliği kullanmamı çamura yatmak olarak nitelendiriyorsun. Hive Mind ve Xenophobia seçenlerin bana oranla müttefiksiz kalmaları oldukça doğal olmalıydı kurallara göre ancak buda arkayı sağlama almak oldu. Söylediklerin bile kendinle çelişir nitelikte.
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Bu yaptığınız tartışma kural tartışması değil, oyun anlayışı tartışması. Farklı oyun anlayışlarına sahipken ve oyundan farklı beklentileriniz varken ortak bir kural koymaya çalışmak biraz sonuçsuz kalıyor.
Sic Parvis Magna
Imperium:
139
29-04-2017, 17:08
(Son Düzenleme: 29-04-2017, 17:55, Düzenleyen: Duman.)
Dünkü oyundan da görselleri paylaşalım, oyunun late-game kısmını tam olarak kavrayana kadar multiplayera girmeyi düşünmüyorum rezil oluyoruz sonra :p
Gizemlerle korsanlarla dolu galaksi.
Güneyimdeki zenofob AI ile giriştiğim kamikaze muharebesi, resmen pyrrhic victory aldım. Neden böyle oldu diye sorarsanız gemilerin direkt işaretlenen yere ışınlandığını bilmiyordum ve kenardan girip donanmasıyla karşılaşmak yerine direkt ana gezegeninin üstüne geldim, hem station hem donanma ile savaştım.
Bir multiplayer klasiği, AI jax'a savaş açar.
Ve bir diğer multiplayer klasiği, yafeshan jax'a savaş açan AI'a savaş açar.
Bunun üzerine jax'a tributary savaşı açtım ragequit.
Bu da yafeshan'ın OP gemi design'ı, araştırmak lazım. :p
•
Imperium:
139
Imperium:
139
•
İleti Sayısı: 3,088
Imperium:
36
Bu baya ilginç koca galaksinin en uç köşesinde dip dipe biz.
•
Imperium:
139
Dünkü oyunumuzun da sonu.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GaulTurk
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
İki önceki resimden birisinin uygarlığı yok olmuş ama kimin?
•
İleti Sayısı: 1,813
Imperium:
23
Yasefhan'ın materyalist fallen empire'a dalması ardından benim özgürlük için ona dalmam ve bundan sonra xenophobe fallen empire'ın çıldırıp uyanması ile sonuçlandı. Bir ihtimal benim savaş açmamımın etkisi yoktu. Uyanmış olanın ilk hışmına uğrayan jax61 oldu, sonrasında ben özgür olunca direk Duman ile bana vassalık yolladı tabi bizde kabul etmek zorunda kaldık. En son Yafeshan'a savaş açan uyanmış imparatorluk yafeshan'ı yemeye karar vermişti artık, sonrasında oyunu kapadık zaten.
Kısacası oyunu Xenophobe FE kazandı.
•
Imperium:
139
Praegressus - @ yafeshan
Zeppadroggan Slaughterers - @ SatanistKesenKedi
Yax'Kalock Star Commonwealth - @ jax61
Galactic Kundan Hierarchy - @ unonimus
Cyn'Thnn - @ Duman
•
Imperium:
91
•
İleti Sayısı: 2,467
Imperium:
47
Fena yikildik, senden sonra ben bir savas actim, 2 farkli kisi bana savas acti biranda 3 savasin icinde bulduk.
•
İleti Sayısı: 1,418
Imperium:
4
İlk Stellaris oyunum. 5 Kişilik Multiplayerimiz. Bana Pasifist seçtirip oyun boyunca çiğdem çitleten arkadaşa selamlar.
Imperium:
91
Ve aleyküm selam. Pasifist ve 5 gezegenin olmasına rağmen mineral gelirin baya düşük. Keşke binalarını upgradeleseydin. Ayrıca başkalarıyla defansif pakt veya federasyon kurarak, onlara garanti atarak oyunda aktif bir şekilde yer alabilirsin. Ben pasifist olup da savaşa girmediğim oyun hatırlamıyorum.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
STELLERİS(ARMY) steam'dan ekliye bilirisiniz tekim oynucak oyunculara ihtiyacım var beraber oynamak istiyen istek atsın profilde dünya resmi var
•
Imperium:
91
(17-10-2018, 21:02)kil4265 : STELLERİS(ARMY) steam'dan ekliye bilirisiniz tekim oynucak oyunculara ihtiyacım var beraber oynamak istiyen istek atsın profilde dünya resmi var
Muhtemelen yakın zamanda yeni bi mp olmıcak gibi duruyor. Yeni yama çıktıktan sonra buralarda olursan o zaman kurulacak olana katılabilirsin.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• kil4265
|