İleti Sayısı: 26,429
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Klanlarla ilgili Türkçe altyazılı tanıtım videoları paylaşacağız.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Ahrep
Imperium:
139
Oyun tam bir PR felaketi bu arada, hala tek bir düzgün artwork'ü, wallpaper'ı, kapak görseli yok. O sebeple bölüme de uygun bir şeyler koyamıyoruz. Sadece logosu var.
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Halbuki ne potansiyel var.
•
İleti Sayısı: 1,120
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
10
Aynen hiç bir reklam yapayım derdinde değil adamlar insan görseller yayınlar rehberler çıkartmaya çalışır oyunda tutorial yok kendin öğrenceksin mesela en önemli sorunundan biri bu direk oyuna dalıp öğreniyosun ben bi oyunda asker yerine araştırmaya abandım herkes bana sürekli para yollayıp duruyo anlamadım neden ama baya bi ekonomi tavan yapıyo bende üretimde öyle ahım şahım değil :D
•
Imperium:
139
Kış İndirimleri kapsamında da %33 indirimde, hala erken erişimde olmaları enteresan.
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Sabaha kadar düşünsem bunun Middle Earth olduğunu düşünmezdim. Üzdü.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 2,479
Imperium:
47
Oyunu alip oynayan var mi? Steamde hazir indirim varken ve oyunun incelemesi "Cogunlukla Olumlu" olunca alayim dedim ama oyunun boyutu 1.5 Gb mis. Nasil bir oyun sigdirabilirler ki 1.5 Gb`a diyip vazgectim.
•
İleti Sayısı: 1,120
Imperium:
10
Oyun güzel ilerde büyük savaşlar oluyo çiftçi ve asiller arası dengeyi koruman lazım çok çalıştırmaman lazım halkı etrafındaki devletlerle diplomasi önemli fakat nasıl yapıldığını iyi analiz etmek lazım ayrıca teknoloji ağacı birbiriyle bağlantılı ve çin kültürüyle yakından alakalı ingilizcen iyi derecedeyse bence oynayabilirsin oyun güzel 1,5 gb ama 1 tur 1 tur daha derken uzayıp gidiyo eğer strateji seviyorsan deneyebilirsin 2 saat vakit var nasolsa indir bak bi bende 2 saatlik indirdim oynadım devam ettim sevdim güncellemelerini bekledim güncellendi oynucam bi ara aklımda eğer alıp seversen multiplayer seçeneği mevcut oynayabiliriz
•
İleti Sayısı: 823
Imperium:
11
Oyun 19,60 TL oynayanlar ne diyor alayım mı, sarar mı ?
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra...
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara...
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Oyun %66 indirimle birlikte 16,66TL.
•