Total War Arena Bundle'ları Satışa Sunuldu
"F2P ama P2W" olmasından ziyade parayla alınabilen içeriklerin para vermeyi reddeden oyuncuya açıklığı önemli bu gibi hususlarda, örneğin ben Hearthstone oynuyorum Hearthstone'a bir kuruş para vermedim, oyuna para veren adamla benim aramdaki fark oyun içi bazı kozmetik resimler. Tabi ki para veren adam daha az uğraşla daha çok paket açabiliyor, ancak ben de günlük bazı görevleri yaparak, oyunu oynayarak belli bir seviyede paket açabiliyorum ve o adamın para vererek açtığı paketle benim oyun içerisinde kazandığım paketin içeriği arasında bir fark yok.

Bence bu altın kural olmalı bu gibi "oyun bedava ama satın alınabilir bazı içerikler de var" türü oyunlarda, Hearthstone bu kadar oynanıyorsa sebebi bu. Evet insanlar para verip bir şeyler alabilir, ancak oyuna para vermeyi reddeden oyuncunun ulaşabileceği, gelebileceği yerin sınırları önemli olan. Şimdi yukarıda premium birim denmiş, dediğim gibi o birimler normal birimlerden daha güçlü birimler şeklinde oyuna eklendiyse çok vahim bir hatadır. Ancak örneğin o premium birim oyun içerisinde para vermek dışında bir şekilde edinilebiliyorsa veya premium birimin normal birimden yegane farkı nasıl göründüğü ise sorun değil. Nedense son cümlenin gerçek olma ihtimaline yazarken ben bile inanamadım.

Bu Konudaki Yorumlar
Total War Arena Ön Siparişe açıldı - Yazar: Aytaç - 30-08-2017, 13:30
Total War Arena Bundle'ları Satışa Sunuldu - Yazar: Duman - 30-08-2017, 14:10

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.