Total War: ROME REMASTERED - İlk İzlenimleriniz
Oyun eleştirildiği kadar kötü gelmedi bana. Hele ki Steam'in dolara geçtiği dönemde 58 liraya aldığım için parasına göre CA'nın son zamanlarda yaptığı en iyi iş gibi gözüktü benim açımdan. Birim grafikleri, savaş arayüzü vs. hoşuma gitti. Harita birim grafikleri kadar etkilemese de beni fena değil bence. Arayüz eskisine alıştığım için biraz garip geldi ama hızlı alıştım ama herkesin dediği gibi küçük olması sorunu var maalesef.

Oyunda keşke değişiklik yapsalardı dedirtti ama. Remastered olacak diye illa aynı oyun olmasına gerek yoktu. Farklı farklı devletlerin birleştirildiği bir şekilde değil de Rome 2 kadar çeşitlilik olmasa da Roma'yı tek devlet olarak gördüğümüz veya Sparta'yı, Atina'yı, Farklı Galya kabilelerini vs. görebildiğimiz bol uluslu bir harita sunabilirlerdi. Oyunun mevcut halini de "eski haliyle oynamak istiyorsanız bu tuşa basın" tarzı seçenek olarak sunabilirlerdi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Total War: ROME REMASTERED - İlk İzlenimleriniz - Yazar: Aytaç - 22-11-2023, 23:30

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.